02 - Senior  sportief actief 2e week

Woninginbraak in Vinkeveen, helikopter zoekt mee


Geplaatst op: 14 september 2012

Vinkeveen - Op 14 september is er ingebroken in een woning op de Heulweg. Eén van de inbrekers kon op heterdaad worden aangehouden.

Rond 02.50 uur kreeg de politie de melding dat zij naar de Heulweg moesten komen in verband met een inbraak. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen zij twee mannen die bezig waren in te breken bij een andere woning op de Bloemhaven. Agenten konden één van de inbrekers, een 35-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats, aanhouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Zijn auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Onder andere de politiehelikopter werd ingezet tijdens de zoekactie maar de andere verdachte wist te ontsnappen. Van hem ontbreekt ieder spoor en signamelent.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woninginbraak in Vinkeveen, helikopter zoekt mee

Vinkeveen - Op 14 september is er ingebroken in een woning op de Heulweg. Eén van de inbrekers kon op heterdaad worden aangehouden.Rond 02.50 uur kreeg de politie de melding dat zij naar de Heulweg moesten komen in verband met een inbraak. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: