AH Leicester Mijdrecht viert 125-jarig bestaan met vele activiteiten


Geplaatst op: 20 september 2012

Albert Heijn bestaat dit jaar 125 jaar. Reden voor de grootste supermarktketen in ons land om daar uitgebreid bij stil te staan. Dat gebeurt o.a. bij de AH-vestiging aan de Leicester in Mijdrecht. Daar vindt op donderdag 20 september om 16 uur het symbolische startschot van de actie plaats: 125 kinderen gaan op dat tijdstip 125 kaarsjes uitblazen op een enorme verjaardagstaart! Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan op tijd naar Albert Heijn aan de Leicester.

Op donderdagmiddag kun je stage lopen bij ons. Wie heeft dat niet een keer willen doen: werken bij Albert Heijn? Lijkt het jou leuk, geef je dan op bij de informatie balie.

Op vrijdagochtend 21 september om 8 uur krijgen de eerste 25 klanten een verjaardagtas. En op vrijdagmiddag trakteert de jarige Albert Heijn op gratis koffie en thee met wat lekkers aan de koffietafel.

Op zaterdag 22 september wordt van 10 tot 12 de burendag gehouden. Jij kunt je opgeven om in de buurt schoon te maken. Albert Heijn zorgt voor de spullen. Van 13 tot 17 uur is er een jeugdprogramma vol verrassingen. Wat er gaat gebeuren is nog even geheim (anders is het geen verrassing meer). Alle kinderen zijn uitgenodigd om langs te komen.
Inschrijven voor een activiteit kan al vanaf vandaag bij de informatiebalie in de winkel. Bij te veel aanmeldingen wordt er geloot.

Bewaar uw kassabon
De gehele week is uw kassabon een lot voor een mooie prijs in de jubileumloterij. Lever uw bon in met uw naam en telefoonnummer in de loterijbus. Deze loterij is alleen geldig in Albert Heijn-vestigingen aan de Leicester en in de Passage. In elke winkel valt een hoofdprijs.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AH Leicester Mijdrecht viert 125-jarig bestaan met vele activiteiten

Albert Heijn bestaat dit jaar 125 jaar. Reden voor de grootste supermarktketen in ons land om daar uitgebreid bij stil te staan. Dat gebeurt o.a. bij de AH-vestiging aan de Leicester in Mijdrecht. Daar vindt op donderdag 20 september om 16 uur het symbolische startschot van de actie plaats: 125 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: