001 -Brouwer Transport

Dagtocht Rondje Noord Holland op 11 oktober


Geplaatst op: 13 september 2012

Tijdens een van de mooie najaarsdagen - donderdag 11 oktober - organiseert de Stichting 'Paraplu' een zeer interessante en mooie dagtocht, waarbij vele pitoreske en bezienswaardige plaatsen worden bezocht.

Er wordt om 08.30 uur vertrokken vanuit Wilnis, richting Oterleek waar de koffie met wat lekkers klaar staat en een bezoek gebracht wordt aan de korenmolen "De Otter", waar heerlijk gebak, delicatessen en fantastisch brood gekocht kan worden. Vervolgens wordt koers gezet naar het middeleeuwse zuiderzeestadje Enkhuizen waar het Zuiderzeemuseum bezocht zal worden. Ook kan het Almanakmuseum en/of het Visserijmuseum bezocht worden. De lunch wordt eveneens in een restaurant in Enkhuizen gebruikt en aansluitend wordt nog een bezoek aan het Parfumflessenmuseum gebracht. Om 16.00 uur wordt weer naar Wilnis terug gereden.
De prijs voor deze fraaie dagtocht, inclusief entree, koffie en lunch bedraagt € 47,00.

Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl , of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men
altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl . Ook is het mogelijk om on-line in te schrijven via de website.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dagtocht Rondje Noord Holland op 11 oktober

Tijdens een van de mooie najaarsdagen - donderdag 11 oktober - organiseert de Stichting 'Paraplu' een zeer interessante en mooie dagtocht, waarbij vele pitoreske en bezienswaardige plaatsen worden bezocht. Er wordt om 08.30 uur vertrokken vanuit Wilnis, richting Oterleek waar de koffie met wat lekkers klaar staat en een bezoek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: