02 - Senior  sportief actief 2e week

Burgerinitiatief: Zijdstraat, Fietsvrij!


Geplaatst op: 13 september 2012

Afgelopen Maandagmiddag 10 september om 2 uur, is ,UW, Burgerinitiatief: Zijdstraat,Fietsvrij, overhandigt in het Gemeentehuis van Aalsmeer aan Mevr. E. Vergne, de griffie van Aalsmeer. Letterlijk en figuurlijk is het nu in handen gegeven van de Politiek in Aalsmeer.

Het gaat bij een Burgerinitiatief nooit om een individueel belang, maar uitsluitend over ten minste een groep van 25 indieners die belanghebbende is bij dit voorstel/onderwerp.

Hier, bij dit initiatief zijn het maar liefst bijna 430 ,indieners,!!! geworden, die hun steun hebben gegeven. Zowel burgers als van uit Maatschappelijke Organisaties waaronder o.s Fietsersbond,ANBO,Zorgcentra's en scholen en Veilig Verkeer Nederland met een onafhankelijk rapport.

Maar we zijn er nog lang niet!!
Vanuit gaande dat de bestuurders, die gekozen zijn door hun eigen burgers, goed naar het ,signaal, luisteren, verwachten wij een spoedig vervolg op dit initiatief vanuit de politiek. Wij gaan er dan ook vanuit dat we elkaar treffen op 4 oktober massaal op de publieke tribune in de raadszaal in het gemeente huis van Aalsmeer, bij de Openbare Raadsvergadering van het College als dit Burgerinitiatief: Zijdstraat, Fietsvrij op de agenda is gezet.
De initiatiefnemers willen benadrukken, dat een Burgerinitiatief een ,signaal, is richting de Politiek betreffende een situatie in de Gemeente, maar dat het geen actie is die gevoerd wordt tegen wie dan ook.

We houden u uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen, als die zich voordoen omtrent dit Burgerinitiatief: Zijdstraat, Fietsvrij.
STEUN ook het BURGERINITIATIEF!

Stuur een e-mail naar: zelen@ggschilders.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgerinitiatief: Zijdstraat, Fietsvrij!

Afgelopen Maandagmiddag 10 september om 2 uur, is ,UW, Burgerinitiatief: Zijdstraat,Fietsvrij, overhandigt in het Gemeentehuis van Aalsmeer aan Mevr. E. Vergne, de griffie van Aalsmeer. Letterlijk en figuurlijk is het nu in handen gegeven van de Politiek in Aalsmeer.Het gaat bij een Burgerinitiatief nooit om een individueel belang, maar uitsluitend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: