001 - Escaperoom aglemeen

Grote opkomst bij bijeenkomst over Zonnepanelen


Geplaatst op: 11 september 2012

Het animo was groot tijdens de bijeenkomst over zonnepanelen donderdag 6 september in het gemeentehuis. Ruim 150 geïnteresseerden waren naar de bijeenkomst ‘SamenZonneEnergie' gekomen om uitleg te krijgen van het Bureau iChoosr en de gemeente Aalsmeer over de gezamenlijke aankoop en installatie van zonnepanelen.

Na de opening door de Wethouder Rik Rolleman waarin hij het belang van de zonnepanelen aangaf om de regionale afspraken ‘Energie Neutraal in 2040' te halen werd er een uitleg geven door het Bureau iChoosr. Daarna was er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Hier werd uitgebreid gebruik van gemaakt door de geïnteresseerden.

Wethouder Rik Rolleman: ‘Zonnepanelen voor op uw dak zijn steeds beter betaalbaar, zeker als u gezamenlijk aankoopt. Bent u een huiseigenaar of kleine ondernemer met een eigen dak? Dan kunt u zich nog tot 24 september 2012 gratis en vrijblijvend inschrijven via de website www.SamenZonneEnergie.nl. Het is niet alleen goed voor het milieu maar het ook een goede besparing op uw energierekening. Ik heb me persoonlijk ook aangemeld bij iChoosr!'

Wat gebeurt er na uw inschrijving?
Na sluiting van de inschrijfperiode, is er een veiling voor leveranciers van zonnepanelen. Deze leveranciers moeten aan strenge kwaliteits- en servicevoorwaarden voldoen. U krijgt vervolgens het beste bod uit de veiling voorgelegd met alle bijbehorende informatie. Op dat moment kunt u beslissen of u het aanbod benut en wat de terugverdientijd is. Doet u dit, dan zijn levering en installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd.

Duurzaamheidslening/Subsidie
Hoewel de aanschaf van zonnepanelen ook zonder subsidie financieel aantrekkelijk is, kunnen deze kosten toch oplopen. Daarom is het goed om te weten dat het Rijk maximaal 650 euro subsidie geeft op de aanschafkosten van zonnepanelen. Dit kan pas aangevraagd worden op het moment dat het aanbod is geaccepteerd en de bevestigingsmail is ontvangen. Daarnaast verstrekt de gemeente Aalsmeer duurzaamheidsleningen aan mensen die graag willen investeren in het energiezuinig maken van hun woning maar dat niet zelf kunnen betalen.

Wilt u meer weten?
Veel meer informatie over deze groepsaankoop vindt u op de website www.SamenZonneEnergie.nl. Informatie over de duurzaamheidslening en subsidiemogelijkheden vindt u op www.aalsmeer.nl  klik op de banner SamenZonneEnergie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote opkomst bij bijeenkomst over Zonnepanelen

Het animo was groot tijdens de bijeenkomst over zonnepanelen donderdag 6 september in het gemeentehuis. Ruim 150 geïnteresseerden waren naar de bijeenkomst ‘SamenZonneEnergie' gekomen om uitleg te krijgen van het Bureau iChoosr en de gemeente Aalsmeer over de gezamenlijke aankoop en installatie van zonnepanelen. Na de opening door de Wethouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: