001 - Homan Zonnepanelen

VIOS maakt het spannend


Geplaatst op: 11 september 2012

Op maandag presenteerde VIOS aan verenigingsleden en geïnteresseerden in clubgebouw de Notenkraker aan de Windmolen in Mijdrecht het thema van de nieuwe taptoeshow. Na de succesvolle U2 show, With or without you, maakt VIOS het deze keer welk heel erg spannend op de landelijke en internationale taptoevelden met muziek en show gebaseerd op de televisiekraker CSI.

Voorzitter John Mayenburg leidde de presentatie van het thema in. Het team dat het thema heeft bedacht en daarbij de muziek heeft uitgekozen heeft dit in het diepste geheim gedaan. Geen van de genodigden had enig idee wat het thema zou zijn. Na de inleiding werd een video van de hand van Dennis de Groot en Jordy van de Meer gestart. Een heuse en professioneel aandoende trailer, die aan het einde het thema ‘CSI - The lost girl' onthulde. Voor wie de trailer wil zien? Hij is beschikbaar op www.youtube.com. Zoek hier met ‘csi vios' of gebruik de link: http://www.youtube.com/watch?v=jB1qrckvE8o.

VIOS heeft voor de productie van de show de samenwerking gezocht en gevonden met Corps Style Concepts. René Ranzijn tekent, net als bij de U2 show, voor de choreografie. En de in het show- en marchinggebeuren wereldberoemde René Leckie zal de muziek arrangeren op de bezetting van VIOS. Kortom, uitermate professionele ondersteuning voor een wereldse show. En natuurlijk staan de bandleden samen met het eigen showinstructiekader onder leiding van Marcel Verschoor te popelen om de show in te studeren. De muziek zal worden ingestudeerd onder leiding van VIOS nieuwe dirigent Xander van der Ploeg. De show zal in het voorjaar van 2013 in première gaan.

Voor meer informatie over VIOS kun je terecht op www.vios-mijdrecht.nl. Lijkt het je wel wat om bij VIOS te komen spelen of majoretten? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens en interesse (slagwerk, blazer of majorette) naar pr@vios-mijdrecht.nl  en de vereniging neemt contact met je op.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS maakt het spannend

Op maandag presenteerde VIOS aan verenigingsleden en geïnteresseerden in clubgebouw de Notenkraker aan de Windmolen in Mijdrecht het thema van de nieuwe taptoeshow. Na de succesvolle U2 show, With or without you, maakt VIOS het deze keer welk heel erg spannend op de landelijke en internationale taptoevelden met muziek en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: