001 - Escaperoom aglemeen

Qui Vive tekent contract met hoofdsponsor tijdens feestelijke opening vernieuwde velden


Geplaatst op: 10 september 2012

Op zaterdag 8 september hebben Hockeyvereniging Qui Vive en Rabobank Regio Schiphol een hoofdsponsorcontract voor een termijn van drie jaar getekend. Qui Vive is er trots op om Rabobank Regio Schiphol opnieuw als hoofdsponsor op de club te verwelkomen. Naast het contract met de hoofdsponsor werd zaterdag opnieuw een sponsorovereenkomst met Special Sports getekend.

Betrokken en dichtbij, dat is wat de Rabobank als sponsor wil zijn, zegt Jan Driessen, rayondirecteur Aalsmeer-Uithoorn van Rabobank Regio Schiphol. En dat gaat verder dan alleen maar geld brengen en een reclamebord langs het veld. Samen met Qui Vive gaan we werken aan een samenwerking tussen leden en bestuur van Qui Vive én medewerkers van de Rabobank. Rob Das, vicevoorzitter van Qui Vive is zeer tevreden met deze samenwerking. ‘De sponsorinkomsten gebruiken we om onze ambitie op zowel top- als breedteniveau mogelijk te maken. Daarnaast kunnen wij als club veel leren van een ervaren hockeysponsor als de Rabobank'.

Ron Leegwater is manager Communicatie van de Rabobank en al jarenlang betrokken bij de sponsoring van hockeyverenigingen in het werkgebied van Rabobank Regio Schiphol. ‘Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Uithoorn; 3 zeer verschillende gemeentes met 1 overeenkomst namelijk allemaal een fantastische hockeyvereniging, aldus Ron Leegwater. Het is prachtig dat we als Rabobank nu hoofdsponsor zijn van alle drie de hockeyclubs in ons werkgebied. Dat biedt zowel de clubs als de bank de mogelijkheid om van elkaar te leren en samenwerkingsverbanden aan te gaan. Want samen bereik je meer dan alleen.'

Nieuwe velden
Afgelopen zomer is er hard gewerkt aan de vernieuwing van het keepersveld en veld 2. Bij beide velden is de oude versleten kunstgraslaag vervangen door modern semi-water kunstgras. Na een korte toespraak van Marcel van Eijk kreeg Wethouder Jeroen Verheijen van Jan Driessen, directeur Rabobank Regio Schiphol een Qui Vive shirt overhandigd. De wethouder, in clubshirt, nam met een strafpush veld 2 in gebruik. De jeugd van Qui Vive liet op feestelijke wijze Rabobank ballonnen de lucht in.
Na een indrukwekkende strafcornerdemonstratie van Heren 1 en Dames 1 op het nieuwe keepersveld, waagde ook Jan Driessen zich nog aan een schot op doel.

Qui Vive beschikt met de vernieuwing van haar velden over een fantastische sportaccommodatie waar de leden optimaal gebruik van kunnen maken. Deze vernieuwing is tot stand gekomen door de gemeente Uithoorn die dit vanuit de gemeentelijke sportnota mogelijk heeft gemaakt.

Sponsoring
Op het gebied van sponsoring biedt Qui Vive haar sponsorpartners een uitgebreid en flexibel sponsorbeleid, waarbij het op duurzame en professionele wijze creëren van toegevoegde waarde, voor zowel de sponsor als de vereniging, centraal staat. Sponsoring is mogelijk via sponsor@quivive.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Qui Vive tekent contract met hoofdsponsor tijdens feestelijke opening vernieuwde velden

Op zaterdag 8 september hebben Hockeyvereniging Qui Vive en Rabobank Regio Schiphol een hoofdsponsorcontract voor een termijn van drie jaar getekend. Qui Vive is er trots op om Rabobank Regio Schiphol opnieuw als hoofdsponsor op de club te verwelkomen. Naast het contract met de hoofdsponsor werd zaterdag opnieuw een sponsorovereenkomst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: