02 - Senior  sportief actief 2e week

Naschoolse activiteiten weer van start


Geplaatst op: 10 september 2012

De naschoolse activiteiten die worden georganiseerd door het Samenwerkingsverband ‘Samen Sterk voor Kinderen' gaan volgende week weer van start. Ze worden gegeven op basisscholen in Mijdrecht en Wilnis. Er was weer veel interesse! Veel cursussen zitten al helemaal vol, zoals Spelkids, website bouwen en streetdance.

Ga je in Mijdrecht naar school, dan kun je nog inschrijven voor taarten decoreren en kinderyoga. Ga je in Wilnis naar school, dan is er nog plek bij de cursussen Muziek in de kring (gr. 1 t/m 4), kennismaking breakdance en Power Girl.
Voor nadere informatie kunt u via e-mail contact opnemen met Astrid Millenaar, coördinator van de naschoolse activiteiten van SSvK: astrid.millenaar@ssvk.nl

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Naschoolse activiteiten weer van start

De naschoolse activiteiten die worden georganiseerd door het Samenwerkingsverband ‘Samen Sterk voor Kinderen' gaan volgende week weer van start. Ze worden gegeven op basisscholen in Mijdrecht en Wilnis. Er was weer veel interesse! Veel cursussen zitten al helemaal vol, zoals Spelkids, website bouwen en streetdance.Ga je in Mijdrecht naar school, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: