02 - Senior  sportief actief 2e week

De tweede editie van het Aalsmeers Bloemencorso gaat van start


Geplaatst op: 10 september 2012

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver! De tweede editie van het Aalsmeers Bloemencorso gaat van start. De bouwgroep ‘Koffie en Thee' is nog volop bezig aan de laatste loodjes. Dit jaar zijn er veel aanmeldingen binnen gekomen, van veel bedrijven maar ook particulieren doen mee. Het Aalsmeers Bloemencorso is dan ook twee keer zo groot als vorig jaar.

Het thema van dit jaar is ‘Landen'. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten zullen we een aantal gekozen landen prijsgeven: Hawaï, Nederland en China. Net als vorig jaar zal het Aalsmeers Bloemencorso starten bij 't Kloosterhof en eindigen bij Crown Plaza. Om 09.30 uur wordt het startschot door wethouder A. Verburg gegeven en hierna zal de stoet dezelfde route als vorig jaar afleggen, dit onder andere over Baanvak, Spoorlaan, Ophelialaan, Hortensialaan, Beethovenlaan, Kudelstaartseweg, Stommeerweg, Stationsweg, Praamplein, Dorpsstraat, Rozenstraat en Crown Plaza. De stoet zal begeleid worden door drumbands om het nog gezelliger te maken.

Op zondag 16 september 2012 is er een Bloemententoonstelling bij Crown Plaza Business Studio's. De tentoonstelling is van 10.00 tot 16.00 uur. Bij deze tentoonstelling kunnen de bezoekers nog eens in alle rust de praalwagens en voertuigen bekijken. Tevens kunnen de bezoekers deelnemers aan diverse workshops van bloemen en planten. Maar ook de nodige voorlichtingen en verkoopstands van bloemen, planten en aanverwante artikelen zullen zeker niet ontbreken op deze tentoonstelling. Het geheel zal voor de kinderen worden opgevrolijkt met diverse kinderattracties. Op het horecaplein kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje, drankje en een muziekje nog eens lekker nagenieten van de Bloemencorso.

De entree van de tentoonstelling is vrij, overigens zou het wel fijn zijn als u de Stichting Aalsmeers Bloemencorso steunt en een programmaboekje koopt van twee euro. Het programmaboekje kunt u ook kopen tijdens de Bloemencorso.

Als u nog informatie wilt over het Aalsmeers Bloemencorso of vragen heeft kunt u mailen naar: peter@aalsmeers-bloemencorso.nl of bellen naar 0297-346278. Verder kunt u ook kijken op http://www.aalsmeers-bloemencorso.nl/

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De tweede editie van het Aalsmeers Bloemencorso gaat van start

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver! De tweede editie van het Aalsmeers Bloemencorso gaat van start. De bouwgroep ‘Koffie en Thee' is nog volop bezig aan de laatste loodjes. Dit jaar zijn er veel aanmeldingen binnen gekomen, van veel bedrijven maar ook particulieren doen mee. Het Aalsmeers Bloemencorso … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: