01 - Nooit Gedacht

Groep 7 en 8 van Vlinderbos op superkamp


Geplaatst op: 10 september 2012

Afgelopen woensdag vertrokken 16 auto's met 75 enthousiaste kinderen, juffen en ouders luid toeterend richting Ermelo voor een 3-daags kampfeest. Iedereen had er ontzettend veel zin in en de prachtige weersvoorspellingen deden daar nog een schepje bovenop.

De eerste stop was bij het zwembad, waar ze zich een paar uur lang uitstekend hebben vermaakt met de glijbaan, grote banden om op te klimmen, bubbelbad en nog veel meer. Vervolgens kwam de groep aan bij het kamphuis waar de slaapzalen ingedeeld moesten worden. Een behoorlijke klus, wie mag er boven in het stapelbed, wie gaat er onder, maar uiteindelijk is het gelukt en was iedereen tevreden. Een aantal kinderen heeft pompoenen gesneden, 's avonds werden de pompoenen verlicht wat een prachtig tafereel opleverde tijdens het dierengeluidenspel en het kampvuur.

Na een onrustige, maar hele gezellige nacht stond er een uitdagend klimparcours op het programma. Op 7 meter hoogte moesten de kinderen van boom naar boom klimmen d.m.v. wiebelende bruggen, palen, touwen, tunnels, etc. Een spannende activiteit waarbij een groot aantal kinderen zichzelf heeft overwonnen, daar mogen ze heel trots op zijn.

Geen kamp zonder Bonte Avond en ook dit jaar was het weer een succes. Veel kinderen hadden een mooie act ingestudeerd en het publiek heeft zich bijzonder goed vermaakt. Ook de disco hoort erbij en de dance-battles tussen de jongens en de meisjes waren spannend, maar gelukkig werd de strijd snel vergeten en werd er geschuifeld, gekletst en gelachen met elkaar.

De laatste dag hebben de kinderen gewinkeld in Harderwijk. Ze hadden 3 euro te besteden en daar werd goed over nagedacht hoe ze dat wilden doen. De griezelwinkel was erg populair, maar ook andere winkels werden druk bezocht. Vlinderbos kan terugkijken op een bijzonder gezellig kamp en we willen dan ook alle ouders en kinderen bedanken voor hun bijdrage!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groep 7 en 8 van Vlinderbos op superkamp

Afgelopen woensdag vertrokken 16 auto's met 75 enthousiaste kinderen, juffen en ouders luid toeterend richting Ermelo voor een 3-daags kampfeest. Iedereen had er ontzettend veel zin in en de prachtige weersvoorspellingen deden daar nog een schepje bovenop. De eerste stop was bij het zwembad, waar ze zich een paar uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: