0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

De lessen van Gymnastiek vereniging Mijdrecht ’79 zij weer begonnen


Geplaatst op: 10 september 2012

Met een aantal nieuwe trainsters/trainer is het plaatje weer helemaal rond! Nieuw dit jaar zijn de jongens turnlessen, deze zullen starten in november op de zaterdagen.

Op de woensdag is er voor de allerkleinste (3-4-5 jaar) een gymles. Hier krijgen de kinderen diverse bewegingsoefeningen, zoals rennen, springen, gooien, vangen, schommelen, rollen om de lengte en breedte as en balanceren.

Vanaf 6 jaar gaat het over naar turnen, waarbij op 4 onderdelen wordt geturnd, de brug, de balk, de vloer en de sprong. Op de maandag, dinsdag en woensdag zijn er recreatie turnlessen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Naast de recreatieve turnlessen zijn er bij GVM'79 ook selectiegroepen. Deze groepen trainen 4-5 uur per week op de dinsdag, vrijdag en zaterdag en nemen ook deel aan regionale turnwedstrijden.

GVM'79 biedt naast het turnen ook Acro-gym. Acrogym is spektakel: je maakt acrobatische sprongen, samen met anderen bouw je piramides en soepel spring je weer van elkaar af. Deze lessen worden gegeven op de dinsdag, donderdag en zondag. Ook hier zijn de groepen gesplitst in recreatie en selectie. Ook hier wordt deelgenomen aan regionale wedstrijden.

Kortom voor veel wat wils. Momenteel werken we hard aan een nieuwe site, maar wil je meer informatie over de lessen, stuur dan een mail naar info@gvm79.nl!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De lessen van Gymnastiek vereniging Mijdrecht ’79 zij weer begonnen

Met een aantal nieuwe trainsters/trainer is het plaatje weer helemaal rond! Nieuw dit jaar zijn de jongens turnlessen, deze zullen starten in november op de zaterdagen.Op de woensdag is er voor de allerkleinste (3-4-5 jaar) een gymles. Hier krijgen de kinderen diverse bewegingsoefeningen, zoals rennen, springen, gooien, vangen, schommelen, rollen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: