Alantis C1 pakt eerste punten

Geplaatst op: 10 september 2012

Zaterdag 8 september stond de wedstrijd Vinken C1 - Atlantis C1 op het progamma.

Iedereen moest vroeg zijn bed uit, want Atlantis moest om 8:10 verzamelen en om 9 uur al spelen. De aanval begon met: aanvoerder Sander van Diemen, Dennis v/d Lindt, Amy Loman en Yara van Es. De verdediging bestond uit: Sven van Putten, Kevin Keyman, Joëlle Bakker en Saskia Veenboer. Rick Kuijlenburg en Lynn Loman begonnen op de bank. De wedstrijd begon en Atlantis startte niet echt goed: ze kregen een strafworp tegen die de Vinken scoorde, 1-0. Maar het team vocht goed terug en zo werd het 1-1 door een afstandschot van Sander. Saskia werd gewisseld door Lynn omdat Saskia nog steeds een blessure aan haar voet had. Atlantis ging verder, maar Yara kreeg helaas een doorloopbal tegen. 2-1. Dit was ook de ruststand.

Na de rust werd Rick erin gezet voor Sven. De tweede helft begon goed. Kevin scoorde meteen de 2-2 met een mooi afstandschot. De spelers uit Mijdrecht wilden per sé winnen, dus gingen ze door met scoren. Amy maakte de 2-3 met een prachtig afstandschot. Amy was lekker bezig en scoorde ook nog een korte kans, 2-4 voor Atlantis. Toen scoorde de Vinken helaas een schot, 3-4. Lynn schoot van afstand en scoorde! Het was 3-5. Helaas kreeg Joelle toen een afstandschot tegen en werd het 4-5 met nog drie minuten op de klok. Het was echt superspannend, maar gelukkig bleef het 4-5. Atlantis C1 heeft zijn eerste punten binnen! Iedereen was superblij! Het team hadden goed gespeeld en gelukkig ook nog gewonnen.

Zaterdag 8 september stond de wedstrijd Vinken C1 - Atlantis C1 op het progamma.Iedereen moest vroeg zijn bed uit, want Atlantis moest om 8:10 verzamelen en om 9 uur al spelen. De aanval begon met: aanvoerder Sander van Diemen, Dennis v/d Lindt, Amy Loman en Yara van Es. De verdediging … Lees meer »