001 - Homan Zonnepanelen

Het schooljaar bij OBS de Pijlstaart is officieel begonnen


Geplaatst op: 10 september 2012

Hoewel de scholen in Vinkeveen al weer 3 weken bezig zijn, vond vrijdag 7 september bij de Pijlstaartschool in Vinkeveen de officiële aftrap pas echt plaats. Het nieuwe schooljaar is namelijk pas echt begonnen als er door de leerlingen, leerkrachten en ouders flink is gefeest tijdens het jaarlijkse schoolfeest ‘De Pijlstart'. Als dan ook nog eens het zonnetje schijnt en de temperatuur zomerse waarden heeft, kan deze avond niet meer stuk.

Met de EK Voetbal en de Olympische Spelen nog in het achterhoofd, is er gekozen voor het thema Sportief. De kinderen hadden mooie sporters geknutseld, variërend van voetballer, hockeyer of judoka. Op het plein waren diverse spelletjes opgesteld zoals: voetbalvangen, boerderijdierengolf, blikgooien voor de allerkleinsten, voetbaldoelschieten voor de voetballers en voor de waaghalzen stond er een groot opblaaskussen waar het zitzakslaan een echte uitdaging was.

Uiteraard zijn er ook kinderen die meer willen dan alleen maar spelletjes. Voor hen was er een disco in het podiumlokaal waar DJ's Nick en Joris de muziek verzorgden. Tussen de disco door verzorgde Edith een workshop breakdance van twee keer een half uur voor de kinderen.
Tussen de spelletjes en het dansen door kon iedereen zich tegoed doen aan hapjes en drankjes. De snoepkraam met verse popcorn en overheerlijke suikerspin deed het bij de kinderen erg goed.
Moe maar voldaan liep rond acht uur 's avonds het schoolplein leeg.
De kinderen hebben een heel (zomers) weekend de tijd om bij te komen van de feestelijkheden want ook nu is het voor OBS De Pijlstaart onomkeerbaar. Het nieuwe schooljaar is écht begonnen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het schooljaar bij OBS de Pijlstaart is officieel begonnen

Hoewel de scholen in Vinkeveen al weer 3 weken bezig zijn, vond vrijdag 7 september bij de Pijlstaartschool in Vinkeveen de officiële aftrap pas echt plaats. Het nieuwe schooljaar is namelijk pas echt begonnen als er door de leerlingen, leerkrachten en ouders flink is gefeest tijdens het jaarlijkse schoolfeest ‘De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: