02 - Senior  sportief actief 2e week

Culinaire Venen 2012 uiterst geslaagd, foto's en video online


Geplaatst op: 11 september 2012

De 2012 editie van de Culinaire Venen kan als zeer geslaagd bestempeld worden. Waar vorig jaar de regen voor een vroegtijdig einde zorgde was het weer dit jaar meer dan goed. De dag begon zonnig en de avond bleef zwoel.

Dit zorgde voor een goede en gezellige sfeer onder alle bezoekers die in grote getalen aanwezig waren. Elke deelnemer liet zich van zijn goede kant en dat zorgde voor veel lekkere hapjes en drankjes. Ook de jury had het weer lastig om een keuze te maken uit al dit lekkers. Na lang beraad is restaurant Boven Water beloond met de Culinaire Nol!

Na de uitreiking werdt er een daverende modeshow gegeven. De jongens en meisjes van onder andere Dansschool Nicole showden  lingerie, horloges, brillen en bovenkleding van lokale ondernemers.

Elke jaar staat ook een goed doel in de schijnwerpers, dit jaar was dat Inloophuis 't Anker. Het inloophuis kreeg aan het eind van de avond een cheque overhandigd twv € 5000,-

De avond werd afgesloten met een optreden van Silvia Bruens.

Al met al weer een geslaagd evenement en we kijken al uit naar volgend jaar! 

Klik hier voor de foto's

Klik hier voor de video of kijk hieronder.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Culinaire Venen 2012 uiterst geslaagd, foto's en video online

De 2012 editie van de Culinaire Venen kan als zeer geslaagd bestempeld worden. Waar vorig jaar de regen voor een vroegtijdig einde zorgde was het weer dit jaar meer dan goed. De dag begon zonnig en de avond bleef zwoel. Dit zorgde voor een goede en gezellige sfeer onder alle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: