001 - Homan Zonnepanelen

Jeu de boulesbaan in Uithoorn gaat van start


Geplaatst op: 7 september 2012

Op vrijdag 21 september a.s. opent wethouder Ria Zijlstra (DUS!) aan de Arthur van Schendellaan 59 naast 't Buurtnest de Jeu de boulesbaan in Uithoorn. Iedereen is van harte welkom bij de feestelijke opening met een drankje en een hapje om 12:00 uur. En om Jeu de boules te spelen natuurlijk!

Het balspel Jeu de boules op zich wordt ervaren als een ontspanning. Het kan zowel individueel als in teamverband gespeeld worden, waarbij een team kan bestaan uit twee of drie spelers.

Stichting Cardanus beheert de baan en tijdens het spelen kan er in 't Buurtnest wat gedronken worden en zijn er verschillende versnaperingen. Dit alles tegen redelijke prijzen. Doel is de saamhorigheid en gezelligheid in de woonplaats te versterken. Voor meer informatie kunt u beheerder Edwin Konijn bellen: 0297-591409 of 06-55964781.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeu de boulesbaan in Uithoorn gaat van start

Op vrijdag 21 september a.s. opent wethouder Ria Zijlstra (DUS!) aan de Arthur van Schendellaan 59 naast 't Buurtnest de Jeu de boulesbaan in Uithoorn. Iedereen is van harte welkom bij de feestelijke opening met een drankje en een hapje om 12:00 uur. En om Jeu de boules te spelen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: