001 -Brouwer Transport

Eens per maand G-Bowlen in Mijdrecht


Geplaatst op: 7 september 2012

De Maand van het Aangepast Sporten (MAS) in de provincie Utrecht is in volle gang. Een van de activiteiten waar kennis mee kan worden gemaakt, is G-Bowlen in Mijdrecht. Bowling Vereniging Mijdrecht organiseert dit in samenwerking met Sportservice Midden Nederland en de gemeente. Eens per maand komen op een woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur ongeveer 25 bowlers bij elkaar. Er is echter nog voldoende ruimte voor extra deelnemers.

De groep wordt begeleid door gemotiveerde leden van de vereniging. Deelname kost vijf euro per keer. Voor meer informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen met Frans Schulte via telefoon: 0348-414629 of e-mail: fmjschulte@casema.nl.

Maand van het Aangepast Sporten
Tijdens de MAS geeft onder meer Sportservice Midden Nederland extra aandacht aan aangepast sporten. Er kan kennis worden gemaakt met veel laagdrempelige activiteiten. In De Ronde Venen zijn dit onder meer voetbal, badminton, hockey, dans, gymnastiek, zwemmen, judo en showdown. Het complete aanbod staat op www.usportanders.nl.

Voor vragen of meer informatie over MAS of aangepast sporten in het algemeen kan contact worden opgenomen met Judith Meeuwissen. Zij is consulent aangepast sporten van Sportservice Midden Nederland en bereikbaar via telefoon: 06-12949436 en e-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eens per maand G-Bowlen in Mijdrecht

De Maand van het Aangepast Sporten (MAS) in de provincie Utrecht is in volle gang. Een van de activiteiten waar kennis mee kan worden gemaakt, is G-Bowlen in Mijdrecht. Bowling Vereniging Mijdrecht organiseert dit in samenwerking met Sportservice Midden Nederland en de gemeente. Eens per maand komen op een woensdagavond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: