001 -Brouwer Transport

Informatie avond Maatschappelijke stages 2012-2013


Geplaatst op: 6 september 2012

Stichting De Baat organiseert in samenwerking met het Veenlanden College op 18 september 2012 een informatie avond voor maatschappelijke organisaties.

Maatschappelijke stage houdt in dat jongeren in het voortgezet onderwijs, verplicht, minimaal 30 uur vrijwilligerswerk doen als onderdeel van hun schoolcarrière. Op deze manier leren ze hun directe omgeving op een andere manier kennen en leveren ze een actieve bijdrage aan de samenleving.

Wat kan de MaS voor uw organisatie betekenen?

Maatschappelijke stage is een verrijking voor uw organisatie. Jongeren brengen nieuwe kennis en energie mee, een frisse blik op uw organisatie en uw activiteiten. U kunt met de inzet van jongeren wellicht een nieuw aanbod opzetten of oud aanbod verbeteren. Soms blijven jongeren zich na hun stage vrijwillig voor u inzetten. Of ze maken hun ouders enthousiast voor uw organisatie.

Tijdens de informatie avond zal Peter Lucas van het Veenlanden College vertellen hoe de MaS van de leerlingen door school wordt begeleid. Stichting De Baat geeft naast algemene informatie over MaS tevens uitleg over de werking van de MaS vacaturebank.
2 Leerlingen van het Veenlandencollege, evenals stagebieder De Wereldwinkel, zullen iets vertellen over hun ervaring met de MaS. Natuurlijk is er ruimschoots de gelegenheid vragen te stellen.

Heeft uw organisatie interesse om deze informatie avond bij te wonen? U kunt zich aanmelden via c.prange@stichtingdebaat.nl.

Datum: 18 september 2012
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Plaats: Veenlanden College, Diamant 9 te Mijdrecht

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatie avond Maatschappelijke stages 2012-2013

Stichting De Baat organiseert in samenwerking met het Veenlanden College op 18 september 2012 een informatie avond voor maatschappelijke organisaties. Maatschappelijke stage houdt in dat jongeren in het voortgezet onderwijs, verplicht, minimaal 30 uur vrijwilligerswerk doen als onderdeel van hun schoolcarrière. Op deze manier leren ze hun directe omgeving op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: