02 - Senior  sportief actief 2e week

Tennishal de Ronde Venen vol met evenementen


Geplaatst op: 5 september 2012

Tennishal de Ronde Venen bestaat al bijna 40 jaar een tennishal waar men comfortabel overdekt kan tennissen. Tennissers uit de omgeving weten de tennishal al jarenlang trouw te vinden. Een groot gedeelte is baanhuurcontracthouder of heeft een baanbundel. Het huren van een losse baan is natuurlijk ook mogelijk. Dit zijn producten waar tennissers uit de omgeving al een tijd bekend mee zijn. Naast deze producten organiseert de tennishal nog veel meer activiteiten en evenementen.

Wintercompetitie

De Wintercompetitie wordt gehouden op zondagmiddag tussen 12.30 uur en 16.30 uur in de periode van 21 oktober 2012 t/m 24 maart 2013. Elk team (min.4 spelers) komt gedurende deze periode 6 keer in actie. Er wordt op 2 banen tegelijk gespeeld, daardoor is de ontmoeting 2 uur achter elkaar zonder wachttijden. Inschrijven kan t/m 15 oktober.

Bedrijfscompetitie

Gedurende de bedrijfscompetitie speelt u in een team van minimaal 4 spelers per ontmoeting. De wedstrijden zijn verspreid over het hele winterseizoen. Het team komt 6 keer in actie tegen andere bedrijven uit de regio. De wedstrijden worden altijd eens in de maand op vrijdagavond gespeeld. Iedereen speelt 2 dubbels van 1 uur achter elkaar. De samenstelling van de teams kan verschillen. Alle combinaties zijn mogelijk, het maakt niet uit hoeveel dames of heren er opgesteld worden. Voor uw personeel een sportieve uitdaging tegen andere bedrijven en elkaar is op een andere manier ontmoeten. In september start er weer een nieuwe ronde.
Voor bedrijven, die zich als nieuwe deelnemer willen inschrijven, zijn er nog enkele plaatsen.

Gezelligheidstoernooien

Op de zaterdagavonden worden er regelmatig gezelligheidstoernooien georganiseerd. Iedereen is welkom ook introducés. Er zijn 3 zaterdagavonden gepland. Het eerst volgende gezelligheidstoernooi staat gepland op 24 november vanaf 20.00 uur.
We nodigen u graag uit om met uw vrienden en/of kennissen een gezellige en sportieve zaterdagavond te hebben voor 23,50 p.p. all-in. Dit bedrag is incl. tennis, drankjes en hapjes.

Familie- en bedrijfsfeesten

Op zaterdagavonden is het mogelijk om bij ons banen te reserveren voor uw feest. U kunt uw avond uitbreiden met een clinic en een warm en/of koud buffet.
Indien u op een zaterdagavond alleen de horeca gelegenheid wilt huren voor een verjaardag etc. is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor inschrijven en uitgebreide informatie m.b.t. alle activiteiten van Tennishal de Ronde Venen kijkt u op WWW.TENNISHALDERONDEVENEN.NL

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennishal de Ronde Venen vol met evenementen

Tennishal de Ronde Venen bestaat al bijna 40 jaar een tennishal waar men comfortabel overdekt kan tennissen. Tennissers uit de omgeving weten de tennishal al jarenlang trouw te vinden. Een groot gedeelte is baanhuurcontracthouder of heeft een baanbundel. Het huren van een losse baan is natuurlijk ook mogelijk. Dit zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: