01 - Nooit Gedacht

Mensen met beperking kijken uit naar Pramenrace


Geplaatst op: 4 september 2012

Mensen met een beperking kunnen zaterdag 8 september eveneens genieten van de Pramenrace in Aalsmeer. Aan de waterkant in de tuin van het Zorgcentrum Aelsmeer zullen ruim honderd Ons Tweede Thuis-bewoners langsvarende pramen van dichtbij bewonderen. Gedurende de dag worden de mensen voorzien van een hapje en een drankje gesponsord door C1000 Koster.

De dag wordt voor de tiende achtereenvolgende keer georganiseerd door het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer & Uithoorn. Jongeren Rode Kruis coördinator Jurgen Rupschus: ‘De mensen met een beperking kijken altijd erg uit naar de Pramenrace. Wij roepen de deelnemers dan ook op om deze mensen extra aandacht te geven door bijvoorbeeld uitbundig te zwaaien.'

Jeroen Heimeriks en Jurgen Rupschus

 

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mensen met beperking kijken uit naar Pramenrace

Mensen met een beperking kunnen zaterdag 8 september eveneens genieten van de Pramenrace in Aalsmeer. Aan de waterkant in de tuin van het Zorgcentrum Aelsmeer zullen ruim honderd Ons Tweede Thuis-bewoners langsvarende pramen van dichtbij bewonderen. Gedurende de dag worden de mensen voorzien van een hapje en een drankje gesponsord … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: