001 -Brouwer Transport

Informatieavond bestemmingsplan Hornmeer in Aalsmeer


Geplaatst op: 4 september 2012

Op woensdagavond 26 september organiseert de Gemeente Aalsmeer in het buurthuis Hornmeer, Roerdomplaan 3 een informatieavond over het zogenaamde voorontwerp bestemmingsplan ‘Hornmeer'. De avond duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur en alle bewoners en ondernemers van de Hornmeer zijn van harte uitgenodigd..

Vernieuwen bestemmingsplan Hornmeer
De gemeente wil voor de zomer van 2013 alle verouderde bestemmingsplannen binnen haar gemeentegrenzen actualiseren. De herziening van het bestemmingsplan Hornmeer is er daar één van.

Het nieuwe bestemmingsplan Hornmeer herziet een aantal verouderde plannen maar is, zoals dat heet, conserverend van aard. Dit wil zeggen dat het plan hoofdzakelijk de bestaande functies vastlegt en nauwelijks nieuwe bestemmingen toelaat. Het plangebied beslaat het gebied tussen de Zwarteweg, Kudelstaartseweg, Bachlaan, de gemeentegrens met Uithoorn en de sloot gelegen tussen de Turfstekerstraat en het Flora Hollandterrein.

Bewoners en ondernemers zijn van harte welkom op de informatieavond
Bent u bewoner of ondernemer in deze wijk en bent u benieuwd hoe uw perceel en directe omgeving worden bestemd in deze herziening? Of wilt u zeker weten dat uw woning of perceel op de juiste wijze is weergegeven? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de informatieavond op 26 september. Wethouder Gertjan van der Hoeven: "Ik hoop dat ik veel belangstellenden mag verwelkomen op de informatieavond. Wij hechten als gemeente namelijk veel waarde aan hun kritische blik.

Op de informatieavond wordt uitgelegd wat de plannen inhouden en er komt een korte toelichting op de bestemmingsplanprocedure. Op de avond zal het plan in te zien zijn en er kunnen vragen worden gesteld aan aanwezige ambtenaren. Behalve informatie vergaren, kunnen belanghebbenden op deze avond ook hun mening geven. Er liggen formulieren klaar waarop belanghebbenden hun mening kunnen geven over de plannen."

Inspraak
Het voorontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 7 september t/m 18 oktober ter inzage op het gemeentehuis. U kunt de plannen ook inzien op de website. www.aalsmeer.nl/actueel/bestemmingsplannen  en www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een inspraakreactie indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders. Dat kan door een brief te schrijven aan het College van B&W, Postbus 253, 1430 AG Aalsmeer o.v.v bestemmingsplan Hornmeer. Of een email verzenden aan info@aalsmeer  o.v.v van bovenstaande gegevens. Als u alleen vragen heeft kunt u ook een email versturen zoals hierboven beschreven of u kunt bellen met de gemeente 0297-3875 75. U kunt dan vragen naar de beleidsmedewerker bestemmingsplannen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavond bestemmingsplan Hornmeer in Aalsmeer

Op woensdagavond 26 september organiseert de Gemeente Aalsmeer in het buurthuis Hornmeer, Roerdomplaan 3 een informatieavond over het zogenaamde voorontwerp bestemmingsplan ‘Hornmeer'. De avond duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur en alle bewoners en ondernemers van de Hornmeer zijn van harte uitgenodigd.. Vernieuwen bestemmingsplan HornmeerDe gemeente wil voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: