001 - Homan Zonnepanelen

Van Rijn Racing naar HiBRA Aalsmeer 2012


Geplaatst op: 4 september 2012

In het weekend van 8 en 9 september vindt voor de elfde keer op rij de HiBRA Aalsmeer plaats. Dit jaarlijks gratis toegankelijke evenement op het bedrijven terrein Hornmeer met ca. 200 klassieke motoren die aan de start verschijnen, is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste klassieke motorsport evenementen. Dit jaar bij HiBRA Aalsmeer 2012 is Van Rijn Racing door de organisatie uitgenodigd om te komen rijden met hun Skoda Fabia Super 1600.

Van Rijn Racing verzorgt op zondag 9 september een aantal demonstratie rondes tijdens de HiBRA Aalsmeer 2012. Het evenement waar elk jaar gemiddeld meer dan 7500 toeschouwers diverse historische motoren en racewagens aan het werk zien, kunnen dit jaar kennis maken met de Skoda Fabia Super 1600 van het Mijdrechtse team. Dennis van Rijn zal een aantal rondes rijden over het stratencircuit van bedrijven terrein Hornmeer met hun eigen rallyrace wagen. Speciaal voor deze gelegenheid neemt het team ook hun ‘oude' racewagen mee, welke afgelopen winter omgebouwd is tot rallyracesimulator. Bezoekers van dit evenement kunnen daarin plaatsnemen en hun talent beproeven in deze racegame. Daarnaast kan men een kijkje nemen bij het team en hun service onderkomen, waar zowel de Skoda, als de rallyracesimulator staan opgesteld. Voor het volledige programma en wat dit evenement nog meer te bieden heeft kunt u vinden op www.hibra-aalsmeer.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Rijn Racing naar HiBRA Aalsmeer 2012

In het weekend van 8 en 9 september vindt voor de elfde keer op rij de HiBRA Aalsmeer plaats. Dit jaarlijks gratis toegankelijke evenement op het bedrijven terrein Hornmeer met ca. 200 klassieke motoren die aan de start verschijnen, is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste klassieke motorsport evenementen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: