0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Laatste concert van Vocal Power in hun orginele bezetting


Geplaatst op: 4 september 2012

Een vol gepakt Fort aan de Drecht mocht afgelopen zaterdag getuige zijn van het laatste concert van Vocal Power in hun originele bezetting. Als een warme liefdevolle deken was het publiek getuige van het laatste gezamenlijke optreden van Tonny, Sandra en Annet. Voor Tonny was het extra zwaar want helaas moet zij afscheid nemen van haar 2 grote vriendinnen.

Voor de laatste keer schitterden de dames in een perfect uitgebalanceerd programma in een uitermate sfeervolle Galerie Fort aan de Drecht. Goed uitgelicht en een verrassend goede akoestiek. Uiteraard liepen tegen het einde van het programma de emoties wat op, maar misschien wel juist daarom klonk het als nooit te voren. Ook de After Party stond bol van lovende woorden, emoties en vele steunen in de rug. Een zee aan bloemen, kado's en wat al niet meer ondersteunde de gevoelens van al die trouwe fans.

Een mooier afscheid had de Mijdrechtse Tonny niet kunnen hebben.
Na 8 jaar is Vocal Power niet meer het befaamde trio, maar gaat door als een nieuw talentvol duo. Tonny bedankt voor al die prachtige muzikale jaren en Sandra en Annet veel succes met jullie "nieuwe" Vocal Power.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste concert van Vocal Power in hun orginele bezetting

Een vol gepakt Fort aan de Drecht mocht afgelopen zaterdag getuige zijn van het laatste concert van Vocal Power in hun originele bezetting. Als een warme liefdevolle deken was het publiek getuige van het laatste gezamenlijke optreden van Tonny, Sandra en Annet. Voor Tonny was het extra zwaar want helaas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: