Voorontwerp bestemmingsplan Woonschepen ter inzage


Geplaatst op: 3 september 2012

Vanaf 7 september 2012 ligt het voorontwerp bestemmingsplan Woonschepen ter inzage. Gedurende zes weken kan iedereen het bestemmingsplan inzien en reageren.

Alle woonschepen waarvoor een vergunning is of nog zal worden afgegeven, zijn opgenomen in het bestemmingsplan. Dit geldt voor zowel recreatiearken als voor de permanente woonschepen. De bedoeling is dat hiermee duidelijkheid en rechtszekerheid ontstaat voor alle betrokkenen. Het bestemmingsplan regelt de locatie, de afmetingen en de bouwmogelijkheden voor ieder woonschip.

Bestemming controleren
Alle eigenaren van een woonschip zijn per brief geïnformeerd over de manier waarop ze een reactie kunnen geven. Wethouder van der Hoeven: "Er zijn in de achterliggende periode verstrekkende besluiten genomen over het oplossen van de woonarkenproblematiek in Aalsmeer. Dit kan consequenties hebben voor diverse bewoners en/of eigenaren van woonschepen. Het college vindt het dus erg belangrijk dat iedereen de bestemming van het eigen woonschip controleert. Ook nodigt het college iedereen uit om te reageren met vragen en opmerkingen. Dit voorontwerp bestemmingsplan kan daarna worden aangepast en wordt vervolgens als ontwerp bestemmingsplan opnieuw ter inzage gelegd."

Publieksavond
Op 24 september 2012 zal een publieksavond gehouden worden. Hier wordt een presentatie gegeven over de inhoud van het bestemmingsplan. Iedereen kan hier algemene vragen stellen. Voor specifieke vragen over een adres, kunt u contact opnemen per e-mail, via info@aalsmeer.nl.
Om een toelichting te geven op dit bestemmingsplan ‘Woonschepen', is een informatieblad opgesteld. Hierin staat uitleg over de verschillende bestemmingen en bouwmogelijkheden.
Alle documenten staan op www.aalsmeer.nl/woonschepen. Ook is het bestemmingsplan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorontwerp bestemmingsplan Woonschepen ter inzage

Vanaf 7 september 2012 ligt het voorontwerp bestemmingsplan Woonschepen ter inzage. Gedurende zes weken kan iedereen het bestemmingsplan inzien en reageren. Alle woonschepen waarvoor een vergunning is of nog zal worden afgegeven, zijn opgenomen in het bestemmingsplan. Dit geldt voor zowel recreatiearken als voor de permanente woonschepen. De bedoeling is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: