001- Uithoorn

Controles bij Nacht van Neptunus in Vinkeveen


Geplaatst op: 3 september 2012

Vinkeveen - In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 september heeft de politie op de Vinkeveense Plassen gecontroleerd op rijden en varen onder invloed. Er werden 15 processen-verbaal uitgeschreven.

Zaterdagavond vond het evenement De Nacht van Neptunus plaats. De politie had al van te voren aangekondigd extra te controleren op varen onder invloed van alcohol omdat vorig jaar bleek dat niet elke schipper nuchter was. Tussen 20.00 uur en 03:30 uur de volgende dag controleerde de Utrechtse politie samen met de KLPD Waterpolitie met meerdere boten op het varen onder invloed.
In totaal werden er vier schippers aangehouden voor varen onder invloed (hoogst gemeten waarde was 345 ug/l) en vijf bestuurders voor rijden onder invloed (hoogst gemeten waarde was 620 ug/l).

Ook werden er zes processen-verbaal uitgeschreven voor defecte verlichting, het overschrijden van de maximum snelheid en het niet aanwezig hebben van genoeg zwemvesten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Controles bij Nacht van Neptunus in Vinkeveen

Vinkeveen - In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 september heeft de politie op de Vinkeveense Plassen gecontroleerd op rijden en varen onder invloed. Er werden 15 processen-verbaal uitgeschreven.Zaterdagavond vond het evenement De Nacht van Neptunus plaats. De politie had al van te voren aangekondigd extra te controleren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: