001 - Escaperoom aglemeen

Kangoeroes De Vinken van start


Geplaatst op: 3 september 2012

De eerste twee trainingen van de Kangoeroes (kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar) van korfbalvereniging De Vinken zitten er alweer op!

Zaterdag 25 augustus was de eerste trainingsdag van het seizoen en als verrassing stond er een groot springkussen in de vorm van een bal op het veld klaar! De regen die af en toe aanwezig was, mocht de pret niet drukken! De kinderen hebben veel verschillende spelletjes gedaan en natuurlijk ook nog op het springkussen gesprongen! Aan het einde van de training kreeg iedereen een tasje mee naar huis met Vinkenpotloden, wat te drinken en iets lekkers.

Zaterdag 1 september was er door de Kangoeroetrainers Roos en Maaike een familietraining georganiseerd. Samen met ouders en broertjes/zusjes konden de kinderen onder andere schieten om een zoveel mogelijk dieren uit de dierentuin te verzamelen, werd er een estafette gedaan en werd er geoefend met het overgooien. Iedereen deed ontzettend goed z'n best en ging moe en tevreden weer naar huis.

Zijn u en uw kind(eren) ook benieuwd naar de Kangoeroetrainingen? Je bent 's zaterdags van 10 tot 11 uur welkom om met ons mee te trainen op het veld van korfbalverenging De Vinken, Sportpark De Molmhoek, Mijdrechtsedwarsweg 4 in Vinkeveen. Op zaterdag 29 september organiseren we weer een grote instuiftraining en wie weet kun jij dan ook wel komen springen op het grote springkussen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kangoeroes De Vinken van start

De eerste twee trainingen van de Kangoeroes (kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar) van korfbalvereniging De Vinken zitten er alweer op! Zaterdag 25 augustus was de eerste trainingsdag van het seizoen en als verrassing stond er een groot springkussen in de vorm van een bal op het veld klaar! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: