01 - Nooit Gedacht

Spelenderwijs meer zelfvertrouwen


Geplaatst op: 3 september 2012

Kan uw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Is uw kind soms onzeker en zou het steviger in zijn schoenen mogen staan? Voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 is er de Club Durven & Doen waar ze aan de slag gaan met toneelspelletjes, stevig staan, stemgebruik, trots zijn en je eigen fantasie en mening gebruiken. Het doel is om in een kleine, veilige groep meer zelfvertrouwen te krijgen en beter te leren omgaan met jezelf en anderen.
Club Durven & Doen biedt kinderen op laagdrempelige wijze een steuntje in de rug!

Op maandagavond 10 september start de nieuwe lessenserie in Mijdrecht (19.00-20.00 uur) en op woensdagmiddag 3 oktober in Uithoorn (13.30-14.30 uur).
Uw kind kan gratis een proefles volgen, graag wel even vooraf aanmelden.

Interesse? Kijk dan op www.despeltuin.nl . voor meer informatie. Tevens vindt u hier meer informatie over andere toneelcursussen en sociale vaardigheidstrainingen. U kunt ook contact opnemen met Astrid Millenaar, telefoonnummer 06-40977903 of via e-mail: www.astrid@despeltuin.nl 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spelenderwijs meer zelfvertrouwen

Kan uw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Is uw kind soms onzeker en zou het steviger in zijn schoenen mogen staan? Voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8 is er de Club Durven & Doen waar ze aan de slag gaan met toneelspelletjes, stevig staan, stemgebruik, trots zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: