001 - Homan Zonnepanelen

Kerken werken samen voor Kroonbede


Geplaatst op: 3 september 2012

Het lokaal comité Kroonbede De Ronde Venen organiseert dit jaar de Kroonbede op maandag 10 september van 20.00 tot 21.00 uur. Hiervoor staan de deuren van de Ned. Hervormde Kerk in Wilnis open vanaf 19.45 uur.

Gelovigen uit verschillende kerken en kernen in De Ronde Venen werken samen om de Kroonbede voor te bereiden. Het gaat hierbij om de Ned. Hervormde PKN Gemeenten uit Waverveen, Wilnis en Mijdrecht en Eevangeliegemeente De Weg, de LEEF! gemeente en de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.

Het comité heeft op grond van een tekst uit de Bijbel (Psalm 85 vers 9) gekozen als thema: "Spreek Heere, wij horen!" De gastsprekers zijn: dominee Veerman van de Ned. Hervormde PKN Gemeente uit Wilnis en Arie Vossestein uit Waverveen, raadslid voor de SGP in de gemeenteraad van De Ronde Venen. Daarnaast wordt medewerking verleend door enkele musici en zanger(es) om de samenzang van diverse liederen te begeleiden. Tijdens deze gebedsbijeenkomst komen diverse gebeden voor met dankzegging en voorbede voor verschillende overheden: (inter)nationaal en lokaal in De Ronde Venen.
Alle belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.45 uur, terwijl het programma voor de bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Na afloop is er koffie en thee om na te praten.

Neem voor meer informatie contact op met Peter de Leeuw, via tel. 0297 - 266758 of email: p.de.leeuw@casema.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerken werken samen voor Kroonbede

Het lokaal comité Kroonbede De Ronde Venen organiseert dit jaar de Kroonbede op maandag 10 september van 20.00 tot 21.00 uur. Hiervoor staan de deuren van de Ned. Hervormde Kerk in Wilnis open vanaf 19.45 uur. Gelovigen uit verschillende kerken en kernen in De Ronde Venen werken samen om de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: