01 - Nooit Gedacht

Atlantis D1 start nieuwe seizoen met grote overwinning!


Geplaatst op: 3 september 2012

Na een sterk einde van vorig seizoen, met als hoogtepunt het kampioenschap in de laatste buitenperiode, is het sinds dit jaar door TTC Projecten B.V. gesponsorde D1 team goed van start gegaan in het nieuwe seizoen. Het team heeft een flinke verandering ondergaan sinds het succesvolle vorige seizoen met de komst van maar liefst vijf nieuwe dames. Afgelopen zaterdag bleek dat de komst van deze dames (die vorig jaar nog in de E-laag speelden) zeer veelbelovend is, en er is dan ook goede hoop op weer een sterk seizoen.

Zaterdag 1 september trad de nieuwe D1 aan tegen OVVO D2 uit Maarssen. De opstelling waarmee coaches Kristian Geerdinck en Mark Goverse de wedstrijd van start gingen bestond uit;
Aanval - Anouk Mollers, Fay Trompert, Robin Troost en Jurjen Bakker
Verdediging - Ilona van Oosbree, Iris den Boer, Sam Verweij en Sander van der Sluijs

Anna Schouten begon als reserve, en Jennifer Veenboer kon door een blessure de eerste wedstrijd helaas nog niet meedoen. Het team ging vliegend van start met een snel doelpunt van Fay gevolgd door een helaas afgekeurd punt van Anouk. Na de 1-0 wisten Robin, Fay en Jurjen er via fraaie aanvallen snel 4-0 van te maken. Bij deze stand mocht Robin een strafworp nemen vanwege een overtreding van de tegenstander. Deze mistte hij doordat een speler van de tegenstander heel hard riep tijdens het nemen, waardoor deze opnieuw mocht worden genomen. Deze keer ging de strafworp prima door de korf en dus was de stand op het moment van de wisseling van vak 5-0 in het voordeel van Atlantis.

In het tweede aanvalsvak werd volop doorgescoord door Sam, Sander en Ilona. OVVO wist bij de stand van 7-0 nog wel de 7-1 te scoren, waardoor beide ploegen zijn gaan rusten met de stand van 8-1.In de tweede helft pakte het team de draad weer op waar ze gebleven waren, en liepen ze via mooie doelpunten van Robin, Fay en Jurjen uit naar een 10-1 voorsprong. Anna kwam hierna in het veld voor Iris. Atlantis D1 kreeg een tweede tegendoelpunt te verwerken, maar kwam niet meer in de problemen. Door doelpunten van Fay, Ilona, Sander, Sam en Anna eindigde de wedstrijd in een echte korfbaluitslag van 17-2. De volgende wedstrijd van de D1 is op 8 september aanstaande om 10:00 in Vinkeveen voor de streekderby tegen De Vinken D1. Uiteraard ben u van harte welkom om langs te komen om met de ouders en andere supporters mee te genieten van het leuke spel van dit team.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis D1 start nieuwe seizoen met grote overwinning!

Na een sterk einde van vorig seizoen, met als hoogtepunt het kampioenschap in de laatste buitenperiode, is het sinds dit jaar door TTC Projecten B.V. gesponsorde D1 team goed van start gegaan in het nieuwe seizoen. Het team heeft een flinke verandering ondergaan sinds het succesvolle vorige seizoen met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: