001 - Homan Zonnepanelen

Juf Rianne van De Pijlstaartschool stapt in het huwelijksbootje


Geplaatst op: 3 september 2012

Vrijdag 31 augustus is juf Rianne van De Pijlstaartschool in Vinkeveen in het huwelijksbootje gestapt met haar Kaj. Alle kinderen uit groep 4/5 hadden een uitnodiging ontvangen om naar de kinderreceptie in De Strooppot in De Hoef te komen. Ook al was groep 4 deze dag vrij, groep 5 moest gewoon naar school. Juf Rianne had niet verwacht dat al ‘haar kinderen' in de Thamerkerk in Uithoorn aanwezig waren. In overleg met meester Bert was er geregeld dat de kinderen juist wel getuigen waren van de officiële huwelijksvoltrekking.

Om half vijf was het dan eindelijk zo ver, de kinderen mochten juf Rianne en Kaj nu echt feliciteren. Het bruidspaar kreeg een mooi versierde vaas met daarin de bloemen die ook in haar bruidsboeket waren verwerkt.

Nadat er limonade gedronken was en taart gegeten mochten de kinderen met het bruidspaar op de foto. Normaal gesproken kan een fotograaf nog wel eens een beetje vreemd zijn maar daar hadden de kinderen nu geen last van. Laurette Toonen (administratief medewerkster van De Pijlstaartschool) was de officiële fotograaf. Het lachen was dus totaal geen probleem.

Aan het eind van de kinderreceptie kregen alle kinderen een lekkere lolly. Rianne en Kaj werden nog even naar buiten geroepen en daar stond hun nog een verrassing te wachten. Ze mochten door de bellenblazende kinderen heenlopen waarna het afscheid volgde.
Juf Rianne en Kaj gaan pas in december op huwelijksreis naar Australië dus er kan de komende week nog volop gesproken worden over deze mooie dag.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Juf Rianne van De Pijlstaartschool stapt in het huwelijksbootje

Vrijdag 31 augustus is juf Rianne van De Pijlstaartschool in Vinkeveen in het huwelijksbootje gestapt met haar Kaj. Alle kinderen uit groep 4/5 hadden een uitnodiging ontvangen om naar de kinderreceptie in De Strooppot in De Hoef te komen. Ook al was groep 4 deze dag vrij, groep 5 moest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: