BlomBlom Mijdrecht

Fotowedstrijd Arm en Rijk in De Boei


Geplaatst op: 3 september 2012

Op 6 oktober 2012 organiseert de Historische Vereniging ‘De Proosdijlanden' een Dag van de Geschiedenis in de Boei te Vinkeveen. Het thema voor die dag is ARM en RIJK, dit is ook het thema van de landelijke Maand van de Geschiedenis.

Ter gelegenheid van de Dag van de Geschiedenis schrijft De Proosdijlanden ook een fotowedstrijd uit met als thema: ‘ARM en RIJK in de Ronde Venen '

Iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen, door een foto te maken over dit onderwerp, gesitueerd in onze gemeente. Bent u de komende weken in de gelegenheid om een treffen plaatje te schieten rond dit onderwerp, dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen en uw foto(‘s) in te zenden.

Foto's kunnen onbeperkt worden aangeleverd tot uiterlijk 1 oktober 2012 op onderstaande wijze:

1. Een afdruk op A4 formaat opsturen naar: HV De Proosdijlanden, Postbus 65, 3648ZH Wilnis

2. Een digitaal bestand in het formaat .jpg van minimaal 2400 x 3600 pixels en een grootte van minimaal 3MB, de verhouding lengte/ breedte moet 2:3 zijn en de foto moet afgedrukt kunnen worden op 40 x 60 cm. Mailen naar: fotowedstrijdarmenrijk@gmail.com  

De winnaar wordt bekend gemaakt op de Dag van de Geschiedenis 6 oktober a.s. om 15.00 uur in Dorpshuis De Boei aan de Kerklaan te Vinkeveen. De jurering gebeurt door Fotoworkshop De Ronde Venen.

In de grote zaal van het Dorpshuis is op 6 oktober tevens een tentoonstelling van de beste foto's te zien, met daarin uiteraard het winnende exemplaar. Een deskundige jury beoordeelt alle ingezonden foto's en kiest hieruit het winnende exemplaar. De winnaar van deze fotowedstrijd verdient als prijs een interessante ‘workshop fotografie'.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fotowedstrijd Arm en Rijk in De Boei

Op 6 oktober 2012 organiseert de Historische Vereniging ‘De Proosdijlanden' een Dag van de Geschiedenis in de Boei te Vinkeveen. Het thema voor die dag is ARM en RIJK, dit is ook het thema van de landelijke Maand van de Geschiedenis.Ter gelegenheid van de Dag van de Geschiedenis schrijft De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: