BlomBlom Mijdrecht

Workshop Yoga bij KDO


Geplaatst op: 3 september 2012

Yoga een moment van aandacht voor jezelf.
Aandacht leidt tot bewustwording. In de drukte van je werk, je gezin of andere gewoontes vergeet je soms aanwezig te zijn. Hierdoor ontwikkel je spanning en stress. Yoga zal dit voor je veranderen.

Voor wie is Hatha Yoga?
Hatha Yoga is een combinatie van uitgebalanceerde oefeningen met een bewuste ademhaling. Het gebruikt fysieke houdingen en ademhalingstechnieken om de energiekanalen vrij te maken en in werking te stellen.
Hatha Yoga zorgt voor een prettige ademhaling, een soepel en ontspannen lichaam en een goede conditie. Deze Yoga vorm is geschikt voor iedereen, vrouwen, mannen, jong of oud, je kunt Hatha Yoga altijd beoefenen ook als je nog nooit Yoga hebt gedaan. Het vermindert stress.
Ontspanning is iets dat je kunt leren.
Hierdoor zal je ervaren dat je beter in balans bent met jezelf en je omgeving.

Wat moet je meenemen?
Trek iets makkelijks aan, waarin je goed kunt bewegen. Aan het einde van iedere les zullen we 10 minuten volledig ontspannen, zorg dat je het dan niet te koud hebt dus een sweater en sokken kunnen dan fijn zijn.
Alle oefeningen doe je op blote voeten.
Neem verder een flesje water mee.

Aanmelden
Vrijdag 7 september starten we met 7 lessen Yoga in de gymzaal van KDO. De lessen zijn van 19.30 tot 20.30 uur en worden gegeven door Inge Langereis
De kosten hiervan zijn € 50,- p.p., contant te betalen bij de eerste les of overmaken op bankrekeningnummer 3635.00.839. Heb je interesse? Nadere informatie en aanmelden via kdodag@hotmail.com of bel Corina Smit tel.0297-540032.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Yoga bij KDO

Yoga een moment van aandacht voor jezelf.Aandacht leidt tot bewustwording. In de drukte van je werk, je gezin of andere gewoontes vergeet je soms aanwezig te zijn. Hierdoor ontwikkel je spanning en stress. Yoga zal dit voor je veranderen.Voor wie is Hatha Yoga?Hatha Yoga is een combinatie van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: