02 - Senior  sportief actief 2e week

Sportieve start Argon Basketball Mijdrecht


Geplaatst op: 30 augustus 2012

Deze week zijn de trainingen van Argon Basketball weer begonnen om weer op tijd fit te zijn voor de wedstrijden die in het weekeinde van 21-23 september van start gaan.

De vereniging organiseert tal van initiatieven om nieuwe leden te werven, want een aantal teams kunnen nog wel wat nieuw bloed gebruiken.
We zijn om te beginnen enorm trots op een door de Rabobank gesponsorde clinic met de Nederlands international Henk Norel, die ooit zelf is begonnen bij Argon Basketball.
Op 4 september geeft Henk Norel van 18.00 uur tot 20.00 uur in sporthal de Eendracht een training aan onze leden. Kom eens kijken als je nieuwsgierig bent geworden!

In overleg met Sport in De Ronde Venen heeft Argon Basketball op een aantal basisscholen in onze gemeente een basketball gymles verzorgt. Daarnaast kunnen alle leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 verder kennismaken met deze leuke en uitdagende teamsport door deel te nemen aan een Buurtsportcursus van zaterdag 15 september tot en met zaterdag 6 oktober tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Je kunt je opgeven via info@sportinderondevenen.nl en de kosten hiervan zijn € 5 per deelnemer.

Wist je overigens dat Argon Basketball een Calibris gecertificeerde instelling is zodat we stageplaatsen kunnen aanbieden aan bijvoorbeeld studenten van de MBO studie Sport en Beweging. Zoek je nog een stageplaats, neem dan contact met ons op (secretaris@svargon.nl).

Kortom, Argon Basketball is een gezellige en initiatiefrijke vereniging en basketball is een super leuke teamsport. Kom erbij!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportieve start Argon Basketball Mijdrecht

Deze week zijn de trainingen van Argon Basketball weer begonnen om weer op tijd fit te zijn voor de wedstrijden die in het weekeinde van 21-23 september van start gaan. De vereniging organiseert tal van initiatieven om nieuwe leden te werven, want een aantal teams kunnen nog wel wat nieuw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: