001 - Escaperoom aglemeen

De muren van Jericho in De Wegwijzer Mijdrecht


Geplaatst op: 30 augustus 2012

Zondagmorgen 2 september leidt om 10 uur ds. H. Last uit Veenendaal de morgendienst in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer, Koningin Julianalaan 22, in Mijdrecht.

De Schriftlezing is uit Jozua 5:13-15.
Het volk Israël is na 40 jaar woestijnreis in het beloofde land aangekomen. Jozua staat voor de onmogelijke opdracht de stad Jericho in te nemen. Zoals ook wij vaak voor onmogelijke taken komen te staan. Tot Jozua bij Jericho een Man ontmoet die hem duidelijk maakt dat God het voor hem zal doen...

Zondagavond om 19 uur leidt ds. H. de Bruijne de dienst. Hij dient al vanaf 2002 de gemeente in Utrecht-centrum. De zonde tegen het 7de gebod (niet echtbreken) worden binnen de kerk vaak hoger opgenomen dan een zonde tegen een ander gebod. Deze bijzondere "interesse" staat niet op zichzelf, maar ligt geheel in lijn met de algemene interesse op het terrein van seks. Het bijbelgedeelte Richteren 2: 6 - 22 helpt om het waarom van deze aandacht beter te begrijpen.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Meer over De Wegwijzer is te vinden op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De muren van Jericho in De Wegwijzer Mijdrecht

Zondagmorgen 2 september leidt om 10 uur ds. H. Last uit Veenendaal de morgendienst in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer, Koningin Julianalaan 22, in Mijdrecht. De Schriftlezing is uit Jozua 5:13-15. Het volk Israël is na 40 jaar woestijnreis in het beloofde land aangekomen. Jozua staat voor de onmogelijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: