02 - Senior  sportief actief 2e week

Van Schie 50 jaar jong


Geplaatst op: 3 september 2012

Een bedrijf in beweging. Zo mag je de Van Schie Groep wel noemen. Deze bekende Mijdrechtse onderneming met de opvallende huisstijl in fel geel en groen, bestaat 50 jaar. Een halve eeuw waarin durf, ondernemerschap en visie hebben geleid tot een bedrijf met een omvang en leveringsprogramma waar je u tegen zegt.  De Van Schie Groep houdt zich bezig met de meest uiteenlopende activiteiten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. De volgende ondernemingen maken deel uit van de Groep:

  • Van Schie GWW: verhuur van machines en transportmiddelen, grond-, weg- en waterwerken, funderingstechniek, milieuactiviteiten, bodemsaneringen, bruggen en pontons
  • Van Schie Kraanverhuur B.V.:  verhuur van telekranen, torenkranen, verreikers en hoogwerkers
  • Mowi Nederland B.V.: geluidsschermen
  • HP Staal B.V.: inkoop, verkoop en verhuur van nieuw en gebruikt staal
  • Janson Bridging B.V.: bruggen, pontons en RoRo’s voor permanent en tijdelijk gebruik

De kracht van elk bedrijf binnen de Van Schie Groep zit ‘m in een uitgesproken handen-uit-de-mouwen mentaliteit, een enorme betrokkenheid bij de opdrachtgevers en een ingebakken gevoel voor flexibiliteit en kwaliteit.

Dat ze bij de Van Schie Groep trots zijn op de behaalde mijlpaal zal iedereen duidelijk zijn. Maar mooier is nog dat de directie en medewerkers u ook de mogelijkheid willen geven om het met eigen ogen te ervaren.

Open Huis op zondag 23 september
De Van Schie Groep is voortdurend in beweging. En dat al 50 jaar. U kunt dat met uw familie, vrienden en bekenden op zondag 23 september meevieren. Want dan organiseert Van Schie een Open Huis op de hoofdvestiging aan de Constructieweg 100 in Mijdrecht. Er is die dag veel te zien en te ontdekken voor jong en oud.

Maak gebruik van deze gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen van deze onderneming die zo’n belangrijke plaats inneemt als werkgever in De Ronde Veense samenleving.

Kijk op www.vanschie.com/50 voor meer informatie of bel 0297 237 537.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Schie 50 jaar jong

Een bedrijf in beweging. Zo mag je de Van Schie Groep wel noemen. Deze bekende Mijdrechtse onderneming met de opvallende huisstijl in fel geel en groen, bestaat 50 jaar. Een halve eeuw waarin durf, ondernemerschap en visie hebben geleid tot een bedrijf met een omvang en leveringsprogramma waar je u … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: