HVM oefent voor nieuwe competitie

Geplaatst op: 29 augustus 2012

Zondag speelde HVM een oefenwedstrijd tegen Eemvallei. Deze club speelt in de competitie één klasse hoger dan de Mijdrechters.
De wedstrijd werd gespeeld in drie "helften" van 25 minuten, zo hadden de coaches meer gelegenheid om aanwijzingen te geven. De omstandigheden waren niet optimaal, er waren enkele hevige regenbuien, waardoor het veld af en toe glad werd.

Bij de thuisclub deden nog niet alle spelers mee, door blessures of vakanties. Twee B-junioren vielen in, en ook twee spelers die volgend seizoen door studie HVM verlaten. Drie nieuwe teamleden waren wel van de partij.
In de eerste twee wedstrijddelen gaf HVM goed tegenstand. Eemvallei kwam in de eerste "helft" uit een strafcorner op een 1-0 voorsprong. Mats Kaas zorgde kort daarna voor de gelijkmaker, ook uit een strafcorner. In het tweede gedeelte liep Eemvallei uit naar 3-1. De meeste doelpunten vielen in het laatste deel van de wedstrijd. Arjan Blommaert scoorde twee keer en zo waren de teams weer in evenwicht. Daarna begon bij een aantal Mijdrechters de conditie een rol te spelen: Eemvallei liep in korte tijd uit naar een 6-3 voorsprong. Arjan Blommaert gaf met zijn derde doelpunt de stand een wat beter aanzien voor HVM.

HVM legde de lat hoog, door tegen een sterker team te spelen. Deze wedstrijd was echter al een goede graadmeter voor de mogelijkheden, en gaf ook aan waar de komende twee weken de aandachtspunten liggen. Dan begint de competitie weer, met een thuiswedstrijd tegen IJburg.

Zondag speelde HVM een oefenwedstrijd tegen Eemvallei. Deze club speelt in de competitie één klasse hoger dan de Mijdrechters. De wedstrijd werd gespeeld in drie "helften" van 25 minuten, zo hadden de coaches meer gelegenheid om aanwijzingen te geven. De omstandigheden waren niet optimaal, er waren enkele hevige regenbuien, waardoor … Lees meer »