001 - Homan Zonnepanelen

Autodelen nu ook in Aalsmeer


Geplaatst op: 28 augustus 2012

In Aalsmeer en Kudelstaart is het bedrijf ConnectCar actief en heeft in samenwerking met de gemeente op een aantal locaties een deelauto neergezet. Op deze locaties heeft de gemeente Aalsmeer parkeerplaatsen gereserveerd voor deelauto's van dit bedrijf.

Wethouder Rik Rolleman: ‘Ik zie het autodaten, ofwel autodelen, als een duurzame manier om het kritisch autogebruik te stimuleren. Het is vooral voor de tweede of derde auto een heel goed en goedkoper alternatief. Daarnaast betaalt u alleen voor het gebruik van de auto in plaats van het bezit. Dat maakt het ook makkelijker om tussendoor ook eens de fiets te pakken.'

ConnectCar heeft een systeem voor het reserveren van de auto. Via de website www.connectcar.nl geeft u aan op welke locatie u de auto wilt gebruiken en voor welke periode. Het reserveringssysteem is op ieder moment van de dag bereikbaar: 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

De auto's staan op de volgende locaties:
Drie Kolommenplein naast het postkantoor, Pompplein, parkeerplaats in hoek bij Ophelialaan, Visserstraat bij KAV autoverhuur, Flora Holland parkeerdek op veilinggebouw, parkeerplaats bij uitrit Einsteinstraat (bij winkelcentrum), parkeerterrein Julianalaan bij Aalsmeerderweg, Argusvlinderstraat, Catharina Amalialaan tegenover de Mikado, Snoekbaarsstraat en Oosteinderweg 110 bij de Opel-dealer.

Als het nodig blijkt te zijn, door bijvoorbeeld veel aanvragen in een buurt, kunnen de locaties uitgebreid of iets aangepast worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autodelen nu ook in Aalsmeer

In Aalsmeer en Kudelstaart is het bedrijf ConnectCar actief en heeft in samenwerking met de gemeente op een aantal locaties een deelauto neergezet. Op deze locaties heeft de gemeente Aalsmeer parkeerplaatsen gereserveerd voor deelauto's van dit bedrijf. Wethouder Rik Rolleman: ‘Ik zie het autodaten, ofwel autodelen, als een duurzame manier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: