01 - Nooit Gedacht

6 september informatieavond over Zonne-energie


Geplaatst op: 28 augustus 2012

Donderdag 6 september organiseert de gemeente Aalsmeer samen met IChoosr een informatieavond over de gezamenlijke inkoopactie SamenZonneEnergie. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis in Aalsmeer. Wij stellen het op prijs als u zich van te voren aanmeldt bij Andre.van.der.poel@aalsmeer.nl.

Rik Rolleman: ‘Hoewel de aanschaf van zonnepanelen ook zonder subsidie financieel aantrekkelijk is, kunnen deze kosten toch oplopen. Daarom is het goed om te weten dat het Rijk subsidie geeft op de aanschafkosten van zonnepanelen. Daarnaast verstrekt de gemeente Aalsmeer duurzaamheidsleningen aan mensen die graag willen investeren in het energiezuinig maken van hun woning maar dat niet zelf kunnen betalen. Tijdens de informatieavond krijgt u hier ook informatie over.'

Hoe kunt u meedoen met de gezamenlijke inkoop?
Zonnepanelen voor op uw dak zijn tegenwoordig steeds beter betaalbaar, zeker als u gezamenlijk aankoopt. Bent u een huiseigenaar of kleine ondernemer met een eigen dak? Dan kunt u zich vóór 23 september 2012 gratis en vrijblijvend inschrijven via de website www.SamenZonneEnergie.nl  

Wat gebeurt er na uw inschrijving?
Na sluiting van de inschrijfperiode, is er een veiling voor leveranciers van zonnepanelen. Deze leveranciers moeten aan strenge kwaliteits- en servicevoorwaarden voldoen. U krijgt vervolgens het beste bod uit de veiling voorgelegd met alle bijbehorende informatie. Op dat moment kunt u beslissen of u het aanbod benut en wat de terugverdien tijd is. Doet u dit, dan zijn levering en installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd.

Wilt u meer weten?
Veel meer informatie over deze groepsaankoop vindt u op de website www.SamenZonneEnergie.nl. Informatie over de duurzaamheidslening en subsidiemogelijkheden vindt u op www.aalsmeer.nl klik op de banner SamenZonneEnergie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

6 september informatieavond over Zonne-energie

Donderdag 6 september organiseert de gemeente Aalsmeer samen met IChoosr een informatieavond over de gezamenlijke inkoopactie SamenZonneEnergie. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis in Aalsmeer. Wij stellen het op prijs als u zich van te voren aanmeldt bij Andre.van.der.poel@aalsmeer.nl. Rik Rolleman: ‘Hoewel de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: