001 -Brouwer Transport

Cultura-dio vanaf 9 september weer te beluisteren


Geplaatst op: 28 augustus 2012

Theaterliefhebber Roy Spraakman laat vanaf 9 september op RTV Ronde Venen elke zondagmiddag weer horen wat het theateraanbod in de regio is.

De eerste uitzending staat in het teken van 10 jaar Cultura De Ronde Venen en daarom is bestuurslid en programmeur Rob de Graaff te gast om over het aanbod van Cultura te praten. Uiteraard ontvangt Roy ook Wiet van der Velden van AB-ART, want net zoals Cultura heeft ook AB-ART dit seizoen veel mooie voorstellingen op het programma staan.

Cultura-dio is een vrolijk, luchtig en informatief agendaprogramma boordevol culturele tips. Met heel veel moois en leuks uit het theater, maar ook uit de wereld van nederpop, jazz/soul, wereldmuziek en de hitlijsten. Als je meer te weten wilt komen over de artiesten die de komende maanden bij Cultura De Ronde Venen of bij AB-ART optreden, doe je er goed aan om naar Cultura-dio te luisteren. Veel cabaretiers en artiesten zijn de afgelopen twee jaar in Cultura-dio te gast geweest om te vertellen over hun voorstellingen.

Natuurlijk is er ook dit derde seizoen daarnaast weer ruimte voor culturele tips en het theateraanbod in de regio.Heb je zelf een tip over een voorstelling van jouw toneelvereniging, zangkoor of
band? Mail dan naar: radio@cultura-drv.nl.

Cultura-dio is elk weekend te beluisteren op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur
op RTV Ronde Venen via de ether op 105,6 FM en 107,6 FM, op de kabel via 101.9 FM en 103,3 FM of via de website www.rtvrondevenen.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op de Facebook-pagina van Cultura-dio.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cultura-dio vanaf 9 september weer te beluisteren

Theaterliefhebber Roy Spraakman laat vanaf 9 september op RTV Ronde Venen elke zondagmiddag weer horen wat het theateraanbod in de regio is. De eerste uitzending staat in het teken van 10 jaar Cultura De Ronde Venen en daarom is bestuurslid en programmeur Rob de Graaff te gast om over het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: