02 - Senior  sportief actief 2e week

Zaterdag 1 sept Corso Braderie Aalsmeer


Geplaatst op: 27 augustus 2012

Traditiegetrouw wordt op de eerste zaterdag in september door de Winkeliers Vereniging Aalsmeer en in samenwerking met Organisatiebureau Natural Solutions de jaarlijkse Corso Braderie in Centrum Aalsmeer georganiseerd.

Van 9-17 uur is Centrum Aalsmeer omgetoverd in een grote gezellige braderie. Ruim honderd standhouders presenteren op deze markt een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd`s tot ambachtelijke versnaperingen, vintage en verzamelobjecten uit grootmoeders tijd, enz. Naast de lekkerste, leukste en nieuwste braderiespullen is er voor Dames Optiek een stand met een unieke collectie nostalgische Plaatjesalbums en oude Schoolplaten te bewonderen. Alle verschenen Verkadealbums van Jac. P. Thijsse kunnen daar worden ingekeken en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden om deze verzamelwaar mee te nemen.

Op de braderie staan ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Zij presenteren zich door middel van demonstraties, prijsvragen en informatiestands. Op verschillende plaatsen in het dorp kunt u genieten van gezellige muziek en natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en bij de plaatselijke horeca. Zaterdag 1 september is een dag vol activiteiten voor jong en oud uit Aalsmeer en Omstreken.

Za 1 sep 2012 AALSMEER Corsobraderie Centrum 9-17 uur Info: Theo van der Hoek, Tel. 0297-322825 of 06-15303433 Email thvdh@kabelfoon.net  Site http://naturalsolutions.nu

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 1 sept Corso Braderie Aalsmeer

Traditiegetrouw wordt op de eerste zaterdag in september door de Winkeliers Vereniging Aalsmeer en in samenwerking met Organisatiebureau Natural Solutions de jaarlijkse Corso Braderie in Centrum Aalsmeer georganiseerd. Van 9-17 uur is Centrum Aalsmeer omgetoverd in een grote gezellige braderie. Ruim honderd standhouders presenteren op deze markt een breed assortiment … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: