02 - Senior  sportief actief 2e week

Seizoen gestart bij Atalante


Geplaatst op: 27 augustus 2012

Ook Volleybalclub Atalante is sinds vorige week weer gestart met de trainingen. Vanwege de zwoele dinsdagavond had een aantal teams de gelegenheid genomen om het seizoen met een koele duik in de Vinkeveense plassen te beginnen in plaats van de warme sporthal De Boei. Zowel arm- als beenspieren werden flink getraind.

De dames van 1 trainen dit seizoen exclusief op de donderdagavond en omdat naar verluid de sleutel van de ballenkast zoek was, werd verder gezocht bij de lokale ijsverkoper. Uiteraard wordt vanaf de tweede trainingsweek in augustus als vanouds fanatiek verder getraind.

Competitie
Met 10 seniorenteams, 3 aspirantenteams en 6 miniteams start Atalante met een mooie groengele Vinkeveense delegatie. Nieuwe teamfoto's worden vanaf de eerste competitiewedstrijden gemaakt.

Woensdag 13 september speelt heren 1 gesponsord door A-side, na twee jaar promotieklasse en weer terug gevallen naar de eerste klasse, uit in Edam. De motivatie van de mannen is groot om weer een promotieplek te bemachtigen. Vrijdag 21 september is de eerste thuisvrijdagavond in De Boei met 6 wedstrijden op 3 velden.

De dames van 1 gesponsord door Haaxman Lichtreclame en Krijn Verbruggen zijn zo mogelijk nog meer gebrand om de jarenlange promotieklasse-plek terug te verdienen. De dames van 2 waren 1 seizoen terug in de 1e klasse maar zijn daar weer net zo hard uit geknikkerd, de geroutineerde garde gaat ook helemaal voor sportief eerherstel. Naast de twee eerste damesteams spelen ook de dames van D4 thuis en de kampioen van vorig jaar: H4.

Verder in de vroege ronde onze nieuwe trots, de JC1, een nieuw team jongens met allemaal al verschillende jaren ervaring bij de mini's en daar al mooie partijen laten zien. De nieuwe JA1 zijn ook vers van de B doorgestroomd, nu alleen met jongens en wat een leuke combi is dit geworden, door menigeen reeds getipt met erg talentvolle spelers! Via de site van Atalante zijn alle wedstrijden te vinden: www.vv-atalante.nl.

Training jeugdtrainers
Nog twee andere mooie dingen te melden. Voordat het seizoen goed en wel van start gaat komt NeVoBo jeugdtrainer Rick Wiggers op twee vrijdagavonden naar Vinkeveen om onze jeugdtrainers en alle enthousiaste assistent trainers, ouders en collega trainers uit de gemeente les te geven.

Vijf jaar terug was Rick Wiggers ook in Vinkeveen om bij het jaarlijkse scholenproject van Atalante de volleybaltraining op de Vinkeveense basisscholen te verzorgen. Ervaring leert dat de jeugdtrainers altijd erg enthousiast worden van de nieuwe trainingsstof, het levert mooie inzichten en inspiratie op.

Aanstaande vrijdag start de eerste workshop van 19:00 tot 21:00u. De vrijdag erna de tweede. Er is nog plek voor liefhebbers, op de site is meer informatie te vinden. Sponsoring wordt gedaan door Teun Feddema van Assuline, we zijn er weer zeer mee geholpen!

Beach kampioen
Werd vorige week nog gemeld dat de enige echte kampioensbeker van het afgelopen Wilnis beach toernooi was verdwenen, welnu dat is ze nog steeds. Gelukkig is de kampioensfoto wel boven water, boys :), zodat elk misverstand uit de weg kan over dit mooi behaalde en door menigeen ook zeer gegunde kampioensfeit: Wilnis Beachkampioen 2012: ‘Voor de Bakker'! Het beachtoernooi in Wilnis was weer een mooie opening van het nieuwe volleybalseizoen met vele bekende gezichten, gezelligheid en humor. We gaan een mooi sportief seizoen tegemoet!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Seizoen gestart bij Atalante

Ook Volleybalclub Atalante is sinds vorige week weer gestart met de trainingen. Vanwege de zwoele dinsdagavond had een aantal teams de gelegenheid genomen om het seizoen met een koele duik in de Vinkeveense plassen te beginnen in plaats van de warme sporthal De Boei. Zowel arm- als beenspieren werden flink … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: