001 - Homan Zonnepanelen

Weer nieuwe activiteiten bij de paraplu


Geplaatst op: 27 augustus 2012

Komende weken starten bij de Stichting 'Paraplu' in Wilnis opnieuwe enkele interessante activiteiten, waarvoor nog inschrijvingen mogelijk zijn, namelijk:

"Gezellige creatieve middag voor dames"
"Praten en breien gaan goed samen!" zegt spelleidster Elise Warmer. "Deze middagen is vooral bedoeld om in een gezellige sfeer mensen te ontmoeten en creatief bezig te zijn.
Wat is er zoal te doen: "Diverse soorten 'Handwerken', bijv. breien, haken, borduren enz. In overleg met de deelnemers kunnen eventueel gastdocenten worden uitgenodigd om met andere vormen van creatief materiaal te werken. Ook is het mogelijk om, als u dat wilt, mee te doen met de activiteit 'Kaarten maken', welke eveneens op deze middag wordt gehouden", vult Elise nog aan.

De eerste keer kan men het eigen handwerk meenemen waaraan thuis gewerkt wordt. Men is vrij om mee te doen met het onderwerp wat geboden wordt. In de eerste bijeenkomst kunnen deelnemers vragen en/of suggesties doen over vormen van creatieve activiteiten. In overleg met elkaar kunnen deze gedurende het seizoen worden uitgevoerd.
De activiteit vindt plaats gedurende 24 middagen op woensdag van 13.15-16.15 uur, te beginnen op 19 september a.s. De kosten zijn € 2,00 per keer.

Bridge Hogerop
Deze cursus heeft tot doel om de gevorderde bridger naar een hoger niveau te tillen. Op speelse wijze krijgt men de mogelijkheid om de kennis te verbreden. Er is afwisselend aandacht voor bieden, afspel, tegenspel en conventies. Reverse bieden, uitkomen, de vierde kleur, de veilige hand, zwakke twee, Multi, signaleren, beschermend bieden, long suit trials vormen slechts een greep uit de inhoud. Veel oefenen staat centraal. Na deze cursus kan men zich nog beter kunnen weren aan de bridgetafel.
Gebruik wordt gemaakt van het boek "Hogerop met Berry Westra dl 1" (ISBN 90-74950-15-9). U kunt dit boek ook via de docent - Joop van Delft - aanschaffen, kosten € 19,00.
De cursus vindt plaats op dinsdagmiddag van 13.30-16.00 uur, te beginnen op 25 september 2012. Cursuskosten € 70,00.

Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.

Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer nieuwe activiteiten bij de paraplu

Komende weken starten bij de Stichting 'Paraplu' in Wilnis opnieuwe enkele interessante activiteiten, waarvoor nog inschrijvingen mogelijk zijn, namelijk:"Gezellige creatieve middag voor dames""Praten en breien gaan goed samen!" zegt spelleidster Elise Warmer. "Deze middagen is vooral bedoeld om in een gezellige sfeer mensen te ontmoeten en creatief bezig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: