001 - Homan Zonnepanelen

Nieuwe reeks inloop avonden in Vinkeveen


Geplaatst op: 24 augustus 2012

Op maandagavond 3 september a.s. gaat de werkgroep genealogie van de historische vereniging De Proosdijlanden weer van start met een nieuwe reeks inloopavonden.

Natuurlijk is de rode draad in deze avonden alles wat maar met het onderzoeken van het voorgeslacht heeft te maken. Om uw nieuwsgierigheid extra te prikkelen is voor de eerste avond iemand uitgenodigd, die dit als geen ander kan.
Oud-notaris Peter Forsthövel, lid van de werkgroep genealogie, heeft eerder dit jaar al eens een lezing gehouden over zijn speurtocht naar de Duitse "roots" van zijn familie. Afgelopen voorjaar is hij opnieuw een aantal dagen op pad geweest in het Münsterland voor zijn ‘Ahnenforschung' ter plaatse. Over wat dit allemaal heeft opgeleverd, verhaalt hij op boeiende wijze in woord en beeld, zoals wij dat inmiddels van hem gewend zijn.
|
Deze avond is u van harte aanbevolen en u bent welkom in verenigingsgebouw De Boei te Vinkeveen. De zaal is open vanaf 19.15 en we geven om 19.30 uur het woord graag aan Peter Forsthövel.
Zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe reeks inloop avonden in Vinkeveen

Op maandagavond 3 september a.s. gaat de werkgroep genealogie van de historische vereniging De Proosdijlanden weer van start met een nieuwe reeks inloopavonden. Natuurlijk is de rode draad in deze avonden alles wat maar met het onderzoeken van het voorgeslacht heeft te maken. Om uw nieuwsgierigheid extra te prikkelen is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: