001 - Homan Zonnepanelen

Zaterdag 8 september Streekmarkt Uithoorn


Geplaatst op: 24 augustus 2012

Op zaterdag 8 september vindt voor de vierde keer een Streekmarkt plaats op het Amstelplein in Uithoorn. De markt is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Er is van weer alles te koop, te zien en te proeven.
Deelnemers dit jaar zijn onder andere: Restaurant Amstelfort, Kaasboerderij Schrama, Bijenvereniging Amstelland, Zeepatelier Uzepia uit Kudelstaart, Moon's Kruidentuin uit Nes aan de Amstel, Zorgboerderij Inner Art, De Groengroep, de gemeente Uithoorn met informatie over duurzaamheid, Beschermers Amstelland, een visrokerij, druivenplanten van Tante Betje, Korenmolen de Leeuw, en nog veel meer.

Leerlingen van de Hint zorgen voor muziek, en met de IVN kunt u een boottochtje maken over het Zijdelmeer.

Het belooft weer een mooie dag te worden, opnieuw samen met Open monumentendag zodat u een bezoek aan de Streekmarkt bijvoorbeeld kunt combineren met een bezoek aan het Fort.

De streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt, met als doel de band tussen dorp en omringende platteland te versterken en de waardering voor natuur, milieu en boerenland te bevorderen.

Bovendien vormt een streekmarkt een gezellige ontmoetingsplaats voor bezoekers en deelnemers.

Belangstellenden die een product te bieden hebben dat past in de opzet van de Streekmarkt kunnen contact opnemen met Angeline Suiker (amsuiker@hotmail.com). Er zijn nog een paar kramen beschikbaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 8 september Streekmarkt Uithoorn

Op zaterdag 8 september vindt voor de vierde keer een Streekmarkt plaats op het Amstelplein in Uithoorn. De markt is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur. Er is van weer alles te koop, te zien en te proeven. Deelnemers dit jaar zijn onder andere: Restaurant Amstelfort, Kaasboerderij Schrama, Bijenvereniging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: