02 - Senior  sportief actief 2e week

Prijs bromfietsactie Unigarant valt bij Roké Motors


Geplaatst op: 23 augustus 2012

De hoofdprijs van de bromfietsactie van Unigarant is gevallen bij tweewielerspecialist Roké Motors. Marcel Klijn (Roké Motors) en zijn klant Wilco van Dam ontvingen van Unigarant-accountmanager Tweewiel Hans Aalbers de prijzen.

Op een felicitatiekaart maakten veel klanten de slagzin 'Samen uit, samen thuis betekent voor mij ...' op originele wijze af. Wij kozen voor de inzending van Wilco van Dam: 'Samen uit, samen thuis betekent voor mij ... waar je samen aan begint, maak je samen af'. Met deze inzending won hij het aankoopbedrag van zijn bromfiets retour. Roké Motors mocht als verkopende tweewielerspecialist een iPad in ontvangst nemen.

Andere prijzen
39 andere inzendingen wonnen een accessoirecheque t.w.v. € 100,-. De betreffende tweewielerspecialisten wonnen een diner-, wens- of podiumbon.

Vernieuwde Bromfietsverzekering
Op 1 juni introduceerde Unigarant de vernieuwde Bromfietsverzekering. Om deze introductie extra kracht bij te zetten en vanwege het 40-jarig bestaan van Unigarant, organiseerde de schadeverzekeraar een 40-daagse actie. Met deze actie (Unigarant is jarig en trakteert!) maakten tweewielerspecialisten en hun klanten kans op leuke prijzen.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijs bromfietsactie Unigarant valt bij Roké Motors

De hoofdprijs van de bromfietsactie van Unigarant is gevallen bij tweewielerspecialist Roké Motors. Marcel Klijn (Roké Motors) en zijn klant Wilco van Dam ontvingen van Unigarant-accountmanager Tweewiel Hans Aalbers de prijzen. Op een felicitatiekaart maakten veel klanten de slagzin 'Samen uit, samen thuis betekent voor mij ...' op originele wijze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: