01 - Nooit Gedacht

Knutselclub Kinderen helpen Kinderen in Mijdrecht


Geplaatst op: 23 augustus 2012

Het nieuwe seizoen van de knutselclub "Kinderen helpen Kinderen" begint weer.
Van september tot april kunnen kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar, elke woensdagmiddag, (behalve in de schoolvakanties) van 13.30 uur tot 15.00 uur knutselen.

In september kunnen de kinderen kennismaken met de club door een keer op woensdagmiddag voor zichzelf te komen knutselen (kosten € 3.00).
De eerste woensdagmiddag in september gaan wij o.a. cake versieren.
Meld je aan op de dinsdag voor de bijeenkomst, dit i.v.m. de voorbereidingen.

De kinderen knutselen niet alleen voor zichzelf, maar doen ook dingen voor het Liliane Fonds. Het Liliane Fonds steunt gehandicapte kinderen in de derde wereld, die op allerlei manieren geholpen worden. In de knutselruimte aan de Schepenenstraat 9 hangen de nieuwe sponsorbladen van kinderen, waar we ons in het nieuwe seizoen voor gaan inzetten
Onze zelfgemaakte kaarten zijn te koop bij de servicepunten in de gemeente en bij de RABO bank in Vinkeveen.

Elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur komen de volwassenen bij elkaar om te knutselen en voor te bereiden. Nieuwe gezichten en nieuwe ideeën en ook mannen zijn welkom. Er wordt op die avond een kleine bijdrage van € 1,- gevraagd voor koffie of thee.

Wil je helpen als volwassene, wil je informatie over het Liliane Fonds voor spreekbeurt of voorlichting of wilt u eens een kijkje bij ons nemen, dan bent u van harte welkom op de woensdagen van september t/m april van 10.00 uur tot 16.00 uur en van 20.00uur tot 22.00 uur. U kunt ook bellen op dinsdag en woensdag; tel 0628040492.
Het emailadres van de club is kinderenhelpenkinderen@casema.nl
De club heeft ook een website www.kinderenhelpenkinderen.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonde stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Knutselclub Kinderen helpen Kinderen in Mijdrecht

Het nieuwe seizoen van de knutselclub "Kinderen helpen Kinderen" begint weer.Van september tot april kunnen kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar, elke woensdagmiddag, (behalve in de schoolvakanties) van 13.30 uur tot 15.00 uur knutselen.In september kunnen de kinderen kennismaken met de club door een keer op woensdagmiddag voor zichzelf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: