02 - Senior  sportief actief 2e week

Wereldkampioen Sven van de Wege maakt overstap naar Showdown Veenland Wilnis


Geplaatst op: 23 augustus 2012

Showdownspeler (sport voor visueel gehandicapten-tafeltennis voor blinden en slechtziende sporters) Sven van de Wege gaat m.i.v. 7 september a.s. spelen voor Showdowvereniging Veenland.

De Hagenaar die jarenlang speelde voor het Rotterdamse Twenty - One Up zal voortaan te bewonderen zijn in dorpscentrum Willisstee in Wilnis.
Van de Wege noemt deze overgang opnieuw een stap in de goede richting omdat o.a.bij Veenland op internationale Showdowntafels wordt getraind.

Het zal een ieder inmiddels bekend zijn dat de wereldkampioen ook deel uit maakt van de Stichting Dutch Showdown Team, een 6-tal jonge sporters die regelmatig in het buitenland hun sport beoefenen. Van de Wege heeft inmiddels samen met de Zaandammer Leander Sachs een uitnodiging ontvangen om in oktober a.s. deel te nemen aan het Top-12 Tournament in Zweden, waar de beste 12 mannen en vrouwen strijden om de beste speler van Europa.
Voor Showdown Veenland een mooie opsteker dat de wereldkampioen Showdown Veenland komt versterken.

De trainingen beginnen weer op vrijdag 7 september aanvang 19.30 uur. Meer informatie kunt u vinden op www.veenland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonde stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wereldkampioen Sven van de Wege maakt overstap naar Showdown Veenland Wilnis

Showdownspeler (sport voor visueel gehandicapten-tafeltennis voor blinden en slechtziende sporters) Sven van de Wege gaat m.i.v. 7 september a.s. spelen voor Showdowvereniging Veenland. De Hagenaar die jarenlang speelde voor het Rotterdamse Twenty - One Up zal voortaan te bewonderen zijn in dorpscentrum Willisstee in Wilnis. Van de Wege noemt deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: