001 - Homan Zonnepanelen

Vocal Art Concert in Uithoorn


Geplaatst op: 22 augustus 2012

Na de concerten in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, de Uithoornse Thamerkerk en ga zo maar door wordt het hoog tijd voor weer eens een echt groots en vooral gezellig Vocal Power Concert.

Dit keer zal het concert plaatsvinden in een van de mooiste forten van de "Stelling van Amsterdam" namelijk in het Fort aan de Drecht in Uithoorn.

Op zaterdag 1 september om 20.00 uur zullen de gewelven van dit prachtig gerestaureerde fort gevuld worden met de ons zo bekende Vocal Power sound. De bijzondere entourage aangevuld met dit concert zullen zorgen voor een onvergetelijke avond.

Op het programma staat nieuw materiaal en dat bewijst maar weer hoe verrassend Annet, Tonny en Sandra zich steeds weer verder weten te ontwikkelen.

De kersen op de Vocal Power taart zoals o.a. You're the Inspiration, I've got the music in me, You raise me up en Ik ben een vrouw, ontbreken natuurlijk ook niet....

Wilt u bij dit unieke gebeuren aanwezig zijn dan kunt u kaarten reserveren via www.vocalpower.nl, www.vocalartconcert.nl  of bel met 06-24270980.

De kaarten kosten slechts € 10,00 per persoon.

Let wel, Vol=Vol want het Fort kent een beperkte capaciteit.

Fort aan de Drecht
Grevelingen 50
Uithoorn

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vocal Art Concert in Uithoorn

Na de concerten in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, de Uithoornse Thamerkerk en ga zo maar door wordt het hoog tijd voor weer eens een echt groots en vooral gezellig Vocal Power Concert. Dit keer zal het concert plaatsvinden in een van de mooiste forten van de "Stelling van Amsterdam" namelijk in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: