001 -Brouwer Transport

RTV Ronde Venen van start op 1 september a.s.


Geplaatst op: 23 augustus 2012

Midpoint FM & TV en Rosa FM/TV hebben de fusiebespreking afgerond. Per 1 september aanstaande gaan de omroepen samen verder als RTV Ronde Venen. Gisteravond was de laatste bijeenkomst van beide organisaties met alle medewerkers om de fusiebesprekingen af te ronden. Tijdens deze bijeenkomst werden ook de nieuwe bestuursleden voorgesteld. Manja van Buul wordt de nieuwe voorzitter van RTV Ronde Venen en Joss Siebers wordt secretaris. Het was nog niet mogelijk om de nieuwe penningmeester voor te stellen maar ook hier verwacht men er spoedig uit te zijn.

Behalve RTV Ronde Venen is er ook een facilitaire stichting opgezet. Richard Mossink is voorzitter van deze stichting en Theo Paul Meijer is secretaris van deze stichting.

De beide besturen maar ook de medewerkers zijn blij dat de fusiebesprekingen achter de rug zijn. Het was niet altijd eenvoudig maar inmiddels is iedereen er van overtuigd dat men samen sterker voor de dag kan komen.

RTV Ronde Venen brengt actueel onafhankelijk nieuws uit De Ronde Venen en de beste muziek, is te horen via 105.6 en 107.6 FM en te zien bij Ziggo op kanaal 41 en UPC S14+. Op de hoogte blijven kan ook via de website www.rtvrondevenen.nl of Twitter:@rtvrondevenen
  
Op 1 september is de officiële lancering van de omroep. Om 12.00 uur zal burgemeester Maarten Divendal het station lanceren. Aansluitend wordt er drie uur lang live radio en TV vanaf het Raadhuisplein in Mijdrecht gemaakt . Om 15.00 uur wordt er overgeschakeld naar Abcoude om live de laatste middag van de Abcouder Feestweek mee te maken. Iedereen is uiteraard van harte welkom om kennis te komen maken met de nieuwe omroep!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

RTV Ronde Venen van start op 1 september a.s.

Midpoint FM & TV en Rosa FM/TV hebben de fusiebespreking afgerond. Per 1 september aanstaande gaan de omroepen samen verder als RTV Ronde Venen. Gisteravond was de laatste bijeenkomst van beide organisaties met alle medewerkers om de fusiebesprekingen af te ronden. Tijdens deze bijeenkomst werden ook de nieuwe bestuursleden voorgesteld. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: