001 -Brouwer Transport

Schilderen onder deskundige begeleiding bij Atelier De Kromme Mijdrecht


Geplaatst op: 22 augustus 2012

Op maandag 3 september gaan de cursussen van Atelier De Kromme Mijdrecht (AKM) weer van start. AKM stelt amateur kunstenaars in de gelegenheid om onder begeleiding van professionele en ervaren docenten hun talenten verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te brengen. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, dus nieuwe leerlingen zijn welkom.

Atelier De Kromme Mijdrecht biedt een breed pallet aan cursussen van verschillend niveau en gebruikmakend van diverse technieken. Men kan kiezen uit aquarel, olieverf, acryl of gemengde technieken. Er zijn cursussen voor beginners en voor gevorderden.
Het cursusjaar loopt van september tot mei volgend jaar en is onderverdeeld in drie blokken van tien lessen. Men kan lid worden van de vereniging en inschrijven voor een heel cursusjaar. Het is ook mogelijk om apart per cursusblok in te schrijven.

De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag, waarbij men kiezen voor de ochtend, de middag of de avond. De lessen duren twee uur en een kwartier.

Jeugd
Ook de jongeren zijn welkom bij AKM. Op woensdagmiddag zijn er tekenlessen voor acht tot tienjarigen. De groep van elf en twaalf jaar wordt ingewijd in de verschillende technieken.
Op het eind van de vrijdagmiddag en begin van de avond zijn er cursussen voor de oudere jeugd.

Aanmelden
Voor meer informatie kan men terecht op de site www.atelierdekrommemijdrecht.nl. Aanmelden kan per mail bij de ledenadministratie akmmijdrecht@gmail.com. Bellen kan ook naar Ria Hartsink 0297-213213 of Anja Smits 0297-287247. Bij de jeugdopleidingen zijn nog plaatsen vrij. Voor de volwassenen is er ook nog een ruime keuze. Met name de woensdagochtend en avond, de donderdagochtend en middag en de vrijdagmiddag en avond bieden nog mogelijkheden tot plaatsing.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schilderen onder deskundige begeleiding bij Atelier De Kromme Mijdrecht

Op maandag 3 september gaan de cursussen van Atelier De Kromme Mijdrecht (AKM) weer van start. AKM stelt amateur kunstenaars in de gelegenheid om onder begeleiding van professionele en ervaren docenten hun talenten verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te brengen. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: