Budget-bed.nl

Wie wordt de nieuwe Epke in Wilnis??


Geplaatst op: 22 augustus 2012

De vakantie is helaas weer voorbij en Veenland start op 3 september weer een nieuw gymseizoen. Na de successen van Epke Zonderland en Celine van Gerner op de Olympische Spelen hopen wij ook weer op een leuk en sportief seizoen.

Op maandag van 16.00 tot 17.00 starten we dit seizoen met de kleuters. Onder leiding van Marijke Nagtegaal maken ze kennis met alle onderdelen van bewegen. Uw zoon of dochter is van harte welkom om gratis twee proeflessen mee te draaien.
Heeft u een zoon die net als Epke Zonderland wil worden dan is die welkom van 17.00 tot 18.00 op de maandag. Deze jongensgroep turnt op alle toestellen en doet ook mee met wedstrijden.

Op dinsdag hebben we twee uur voor de meisjes van 16.00 tot 17.00 vanaf 6 tot en met 8 jaar en van 17.00 tot 18.00 vanaf 9 jaar. De turnsters turnen doen ook mee met groepswedstrijden maar ook al met individuele wedstrijden.

Kom gezellig naar de Willistee en doe gratis twee lessen mee!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wie wordt de nieuwe Epke in Wilnis??

De vakantie is helaas weer voorbij en Veenland start op 3 september weer een nieuw gymseizoen. Na de successen van Epke Zonderland en Celine van Gerner op de Olympische Spelen hopen wij ook weer op een leuk en sportief seizoen. Op maandag van 16.00 tot 17.00 starten we dit seizoen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: